Dom > Вести > Sadržaj

Три аспекта за убрзање развоја индустрије производње вентила

Sep 06, 2019

Индустрија вентила важна је грана наше опште машине. Њени производи се широко користе у нафтној, хемијској, металуршкој, електроенергетици, градској градњи, заштити животне средине и другим индустријама као кључна опрема за контролу течности.

Тренутно се индустрија производње вентила налази у веома повољној развојној прилици. То је зато:

1. Економија у државном власништву наставља се континуирано развијати. Улагање у основна средства постепено се шири. Конкретно, изградња неколико пројеката као што су „пренос гаса запад-исток“, „пренос електричне енергије запад-исток“ и „пренос воде од југа до севера“ захтева велики број производа вентила;

Друго, уласком у ВТО, падом међународних трговинских прагова и прилагођавањем структуре производа у развијеним земљама, Кина постепено постаје највећа свјетска фабрика за прераду, а прерада производа вентила суочава се са већим развојним простором.

Па како искористити ову стратешку прилику за убрзавање развоја индустрије вентила. Анализирали смо из следећих аспеката: Прво, производ ће промовисати заједничко реструктурирање предузећа и створити групу предузећа са скалама што је пре могуће.

Постоји више од 5000 произвођача у индустрији вентила. Постоји само 7 компанија са годишњим приходима од продаје већим од 50 милиона, 3 компаније са више од 100 милиона јуана и предузећа са више од 200 милиона јуана. Учешће на домаћем тржишту је само више од 2% компанија у Кини нуклеарног Сујинга, а остатак је испод 1%. Овакав ниво предузећа тешко је изазвати шок на тржишту, а још је теже конкурирати међународно познатим компанијама у истој индустрији.

Да би се овај статус куо што пре променио, поред фактора раста самог предузећа, ефикасна метода је остварење капиталне експанзије предузећа заједничким, спајањем и реорганизацијом међу предузећима како би се даље проширило власништво на тржишту и остало непоражени у конкуренцији. Ово је релативно популарна пракса у данашњој међународној економији, а представља и директан проблем у развоју индустрије вентила у наредном периоду. По овом питању морамо еманципирати свој ум и пробити границе земље у складу са захтевима 16. Националног конгреса: "нове реформе морају бити предузете, нови развој мора имати нове идеје", како би се пробиле границе свих граница и провалиле границе традиционална подела професионалне поделе. Све док постоји могућност заједничких улагања између предузећа, они могу храбро покушати и покушати да оформе групу предузећа чија је вредност производње већа од 500 милиона јуана и ** милијарди јуана за 3-5 година.

Друго, морамо обратити пажњу на прилагођавање структуре производа, бити храбри у технолошким иновацијама и развијати производе са високом доданом вредношћу и међународним стандардима.

Кинеска индустрија вентила успела је да произведе више од десетак главних врста производа. Иако ови производи снажно подржавају домаћу економску изградњу, требало би бити свесни да је већина наших производа општег техничког садржаја или радно интезивни производи, а ретко имају међународни ****. Ниво.

** Скоро да је понуда за гасовод Запад-Исток забрињавајућа чињеница да су све наше компаније које се баве вентилом изгубиле. То боли. Да би се оживела индустрија вентила, национална индустрија мора применити технолошку иновацију и прилагодити структуру производа. Потребно је развити и прилагодити вентиле као што су контролни и аутоматски вентили високог техничког садржаја и велике додане вредности рада. Вентил, тросмерни заједнички проток, тросмерни? * 鞣  пинг пинг пинг пинг пинг пинг пинг пинг  пинг пинг пинг пинг пинг        пинг В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В - - Челични вентил.

Постоји неколико начина за имплементацију технолошких иновација у истраживање и развој нових производа. Један је кроз сарадњу са академским институцијама институција, а други у облику стране сарадње или увођења технологије, што скраћује јаз између наших производа и страних земаља. Поред горе наведених пракси, квалификоване компаније могу се развијати и развијати.

Према статистикама Кинеског удружења вентила, тренутно наша индустрија вентила има озбиљан вишак капацитета. Око 40% производног капацитета је малопродаја. Упркос тако великом прекомерном капацитету, ефикасан начин је применити разнолику продајну стратегију и снажно се развијати на међународном нивоу. тржиште. Тренутно међународно тржиште извози око 60-70 милијарди вентила годишње. Кинески годишњи извоз износи 1,5 милијарди јуана, што је мање од 2% квоте. Овде постоји велики потенцијал.

Да бисмо отворили међународно тржиште, прво се морамо фокусирати на обуку спољнотрговинских талената. Постоји велики број професионалаца у спољној трговини који ће разумети стране језике. Друго, морамо научити да користимо интернет и информациону технологију да би купци поделили пословне прилике. Треће, можемо сарађивати са неким домаћим спољнотрговинским компанијама да проширимо своје канале. Извоз; четврто условно предузеће може продати или отворити фабрику на локалној периферној тачки.

Четврто, побољшати ниво управљања предузећима, спровести иновације у управљању, продубити реформу предузећа и спровести институционалну иновацију. Кинеска индустрија вентила тренутно се налази у новом кругу измена и реструктурирања.

Удео државних предузећа опадао је из године у годину, а приватна и страна финансирана предузећа су се брзо развијала. Према непотпуним проценама података, Кина тренутни удео активе индустрије вентила, приватна чинила је 40%, државна 30%, а остатак за трочални капитал, војна предузећа, очекује се да ће удео приватних и страних компанија, предузећа која се финансирају даље ће се проширити у наредних неколико година. За брзо растућа приватна предузећа, иако нема институционалних недостатака и историјских оптерећења, процес развоја треба да се фокусира на побољшање нивоа корпоративног управљања, примене менаџерских иновација и избегну пад у „породични“ и „родитељски стил“ "менаџмент.

хттпс://ввв.иноцофилтратион.цом/