Dom > Новости > Sadržaj

Статички миксер

Nov 21, 2017

Статички миксер је напредни миксер развијен почетком 1970-их. 1995. године компанија Кеннетх у Сједињеним Државама покренула је свој први статички миксер. Од 20. века, 80 домаћих предузећа су такође уложиле у истраживање и развој. Међу њима, производња емулзионог горива је такође била врло добра примјена.

Од седамдесетих година прошлог века, статички мешачи су почели да се примењују у хемијској индустрији, прехрамбеној индустрији, текстилној и лаки индустрији и постигли добре резултате. Али статички миксер као нека врста специјалности

Лее производи, домаћи и страни, нису само повјерљиви у ову структуру, већ су направили једнократну неповратну структуру. Истовремено, вискозност средства за отклањање и епоксидне смоле се значајно разликују (вискозност епоксидне смоле је од 20 до 80 пута вискозитета средства за отклањање), а проток два флуида у цевоводу је врло низак, што отежава њихово равномерно мешање.

Статички миксер је врста напредне јединичне опреме, а мешач је различит, нема унутрашње покретне делове, главну употребу течног тока и унутрашњу јединицу ради постизања разноликости мешања течности и структуралног посебног дизајна рационалности. У поређењу са осталом опремом, као што су отвора, вентури, мешалица и хомогенизатор, статички миксер има предности високе ефикасности, мале потрошње енергије, мале запремине, уштеде улагања и лагане континуалне производње. Статички миксер, кретање течности прати "сплит-схифт-оверлап" правило, процес мешања игра главну улогу у смјени. Метод премештања се може поделити у две категорије: "релативно померање узроковано истом расподелом брзине протока и" вишеканално релативно померање ", а начини померања различитих миксера модела су такође различити. ХИТЕРТИКС ХИЦХИНЕ статички миксер не само Може се применити на процес мијешања и може се примијенити у поступку који се односи на мешање и испоруку, укључујући мешање плином / гасом, екстракцију течности / течности, реакцију гас / течност, побољшање преноса топлоте и реакција течности / течности итд. Статички миксер је широко распрострањен користи пластичне, хемијске, фармацеутске, рударске и металуршке, прехрамбене, козметичке, пестицидне, кабловске, нафтне, папирне, хемијске, биолошке и заштиту животне средине итд. Захваљујући ниској потрошњи енергије, доноси значајне економске користи.