Dom > Вести > Sadržaj

Аутоматски филтер за заштиту од сунца

Nov 21, 2017

За превазилажење традиционалних производа филтрирања, мала количина загађујућих материја, осјетљива на загађивање прљавштине, дио филтера потреба за растављањем и чишћењем и неспособност надгледања статуса филтера и многих других недостатака, са сировом водом за филтрирање и аутоматски филтрирање функције за аутоматско чишћење и канализацију и чишћење канализације Када систем непрекидно снабдева водом, можете пратити радни статус филтера, висок степен аутоматизације. Покривајући различите захтеве филтрације од 10ум до 3000ум, пружамо нашим купцима широк спектар опреме за филтрирање воде.

Филтар повратног вода, управљање и контрола без спољне енергије може аутоматски очистити филтер, аутоматску канализацију. Непрекидни проток током циклуса прања, чишћења и филтрације може се подесити, подразумијева се вријеме чишћења и филтрације 10-60 / с, чишћење и филтрирање губитака воде чине само 0,08-0,6% филтриране воде; прецизност филтрације до 10-3000 микрона; радни притисак до 1.0-1.6Мпа; Један проток: 4-4160м & ↓; / х.

Филтер за повратну воду може бити вертикалан, хоризонтални, обрнути било где инсталиран у било ком смеру може се користити за индустријску, пољопривредну, комуналну, електронику, медицину, храну, штампање и бојење, грађевинарство, челик, металургију, папир и друге индустрије филтрације воде.

Аутоматски филтер за повратну воду може се користити за индустријску воду, морску воду, храну и фармацеутску и друге лаке индустријске отпадне воде, филтрирање циркулационе воде, регенерацију емулзије, отпадно уље, течност и друга филтрациона прерада. У металуршкој индустрији и петрохемијској индустрији и електроенергетским постројењима за водоснабдевање и одводњавање и рециркулацију водених система и у вези са процесом филтрације течног медија, примена аутоматског филтера за повратак је такође све распрострањенија, савремена металуршка предузећа у Кини за увођење континуалног система ливења воде, високих пећи водени систем, топло ваљани системи за уклањање воде под високим притиском, емулзиони системи и затворени системи циркулације воде, системи за филтрирање течног медија су широка употреба аутоматског филтера за повратну воду.