Dom > Знање > Sadržaj

Šta je važan deo filtera za samočišćenje

Jun 01, 2019

Instalacija je vrlo važan dio samočišćenja. Pravilna instalacija ne samo da olakšava filtriranje tečnosti, već i smanjuje neuspjeh filtriranja i produžuje vijek trajanja filtra. Ako je instalacija nerazumna, to će doneti suprotan efekat.

 

Prilikom instaliranja filtera za samočišćenje, postavite opremu na stanicu koja se filtrira, spojite prirubnice ulaznog i izlaznog otvora ili zubne cijevi i fiksirajte je; napunite ispušni otvor ili konfigurirajte ispušni ventil i spojite izolirani izvor topline s tipom plašta. Pažljivo postavite unutrašnju metalnu mrežicu u filter za vrećice kako bi se prilagodio unutrašnjem vratu na filter vrećice.

 

Nakon toga slijedi filtarska vrećica postavljena u samočisteći filter kako bi se vrat filtarske vrećice uskladio s dekolteom metalne mreže. Napomena: Ako koristite ušivenu filter vrećicu, savijte rub filter vrećice i umetnite je kako biste poboljšali učinak filtriranja ušivene filtarske vrećice. Stavite O-prsten u O-utor, O-prsten ne bi trebao biti uvijen ili deformiran, a prsten za pritisak vrećice filtera bi trebao biti pričvršćen iz filtra za čišćenje.

 

Zatim jednom rukom držite ručku gornjeg poklopca, jednom rukom uhvatite drugi kraj gornjeg poklopca, poravnajte gornji poklopac s priključkom filtera od nehrđajućeg čelika, koji se automatski čisti, polako ga spustite i prirodno ga pritisnite O-prsten i prsten filter vrećice. Može se vidjeti da samočisteći filter koristi cjelovitu metodu prešanja, tj. Filtar vrećica se zbija dok je poklopac zatvoren, a filtarska vrećica se može izvaditi otvaranjem poklopca.www.inocofiltration.com