Dom > Знање > Sadržaj

Улога предњег филтера за повратно прање и његове предности

May 27, 2019

Филтер филтер овог филтера је направљен од нерђајућег челика од јона сребра, који може ефикасно инхибирати раст бактерија; може ефикасно уклонити чврсте нечистоће у раствору; опрема може да заштити систем цевовода кроз филтер за предпражење.

Материјал екрана филтера за предње испирање је посребрени нерђајући челик, материјал тела вентила је од стаклених влакана, унутрашњи материјал је направљен од пластике отпорне на температуру, а гумени материјал има својства против старења. Стандард квалитета воде. Врло је мала по величини, има широк распон примјена и не захтијева струју за уштеду енергије. У исто вријеме, може избјећи раст зелених алги, што чини одржавање врло једноставним и практичним.

Када се на филтеру појави црвена кугла, систем сада упозорава да је количина нечистоћа у филтеру за испирање превише за чишћење. Процес чишћења филтера за предње испирање не захтева употребу професионалних алата. Једноставно отворите вентил или окрените прекидач за повратно прање и систем ће се аутоматски испирати. Након испирања, црвена кугла ће се аутоматски ресетовати.

ввв.иноцофилтратион.цом