Dom > Знање > Sadržaj

Uloga filtera za samočišćenje u mnogim industrijama

May 21, 2019

Mnoge industrije koriste filtre za samočišćenje za filtriranje otpadnih voda. Samočisteći filteri imaju dobar efekt filtriranja i favoriziraju ga mnoge kompanije. Filter za samočišćenje može se koristiti za filtraciju vode u naftnim bušotinama, filtraciju cirkulirajuće vode, filtriranje rashladne vode; proizvodnja monomera i polimera, bogat amin i lean amin; ulje za podmazivanje, zrakoplovni ugalj i druge filtracije ulja; katalizatorski oporavak; filtriranje hemijskih sirovina i gotovog proizvoda; presretanje karbon tinte i filtera; štiti ključnu opremu kao što su pumpe, izmjenjivači topline i ventili.

Filter za samočišćenje za presretanje aktivnog ugljena i filtera; filtriranje miješanog ulja i ulja, poliranje i filtriranje rafiniranog ulja; sigurnosna filtracija prije punjenja; filtriranje raznih voda za proizvodnju hrane, vode za pranje; filtriranje sirovina kao što je sirup; uklanjanje procesa miješanja Nečistoće nastale u filteru; filtrira suspendovane materije i talog u napitku; filter čokolada, sojin protein, žele, pivo i slično.

Filter za samočišćenje se koristi za filtriranje različitih vrsta vode u stroju za papir, kao što su sirova voda, voda pod visokim i niskim tlakom, voda za vodu iz igle, voda za izmjenu topline, bijela voda, voda za brtvljenje, voda za hlađenje, voda za hlađenje, visoka i voda za pranje niskog pritiska; Aditivi za oblaganje papira kao što su polimeri, kalcij karbonat, bentonit, tečnost za kuhanje skroba, sredstva protiv pjenjenja, sredstva za klizanje, lubrikanti, repelenti za vodu, boje, punila, pigmenti, lateks i slično.

Filter za samočišćenje se primjenjuje za filtriranje rashladne vode; ukloniti nečistoće u posudi za elektrolitsku stabilizaciju bakrene folije; filtrirati čistu vodu, ultra čistu vodu; filter kemijskog mulja; recikliranje filtracije otpadnih voda rezanja i brušenja vafla; tinte za PCB filtre; Degreasing; predfiltracija membranskih patrona. Osim toga, filter za samočišćenje može se koristiti i za filtraciju ulja za podmazivanje; filtriranje rashladnog sredstva; obnavljanje plemenitih metala; filtracija rastvora fosfatiranja obratka, rastvor za čišćenje; filtriranje ulja protiv hrđe; ultra-fina filtracija kerozina; uklanjanje tečnosti za čišćenje Ulje u tragovima, tečnost za čišćenje u liniji za čišćenje komada se cirkuliše i filtrira.