Dom > Знање > Sadržaj

Ključna uloga povratnog filtra u pročišćavanju i ponovnoj upotrebi

Jul 29, 2019

Backwash filter je vrsta filtera koji direktno blokira nečistoće u vodi, uklanja suspendirane krute tvari i krute čestice, smanjuje zamućenost, pročišćava kvalitetu vode, smanjuje prašinu u sustavu, alge, hrđe, itd. Za pročišćavanje kvalitete vode i zaštitu drugih sustava. Fina oprema za posao.

Voda ulazi u tijelo za samočišćenje filtra iz dovoda vode. Zbog inteligentnog dizajna, sustav može aktivno prepoznati stupanj taloženja nečistoća i aktivno isprazniti signal ventila za kanalizaciju. U mnogim se domaćinstvima na kanalizacijskom odvodu ugrađuje mali uređaj za povratno pranje. Kvaliteta vode nakon ovog naprednog filtra za ispiranje unazad može se ponovo upotrijebiti.

Zamjenski filter djeluje i djeluje bez ikakvog vanjskog napajanja za aktivno čišćenje filtra i aktivno pražnjenje prljavštine. Tijekom ispiranja može se prilagoditi ciklus čišćenja i filtriranja. Vrijeme čišćenja i filtriranja proizvoljno je 10-60 / s, a gubitak čišćenja i filtriranja samo 0,08-0,6% filtrirane vode; preciznost filtracije može doseći 10-3000 mikrona; radni tlak može dostići 1,0-1,6Mpa.

www.inocofiltration.com