Dom > Знање > Sadržaj

Самостални чистач филтер уредник

Nov 21, 2017

Вода од улаза у филтер, прве грубе филтриране компоненте филтрирају веће честице нечистоћа, а затим достижу фини филтер, филтрирају ситне честице кроз фине филтере нечистоће, воду из излаза из воде.

У процесу филтрирања, фино мрежно филтрирање постепено копира нечистоће унутар и изван њега како би се формирало разлика притиска. Када притисак достигне унапред постављену вредност, започиње процес аутоматског чишћења: вентил за отпуштање се отвара, хидрауличка комора мотора и хидраулични цилиндар главног склопа ослобађају притисак и испуштају воду; притисак у комори хидрауличног мотора и усисна цев нагло пада, утицај притиска кроз усисну млазу финог филтера зидне прљавштине, хидраулички мотор у просторију хидрауличног мотора, испразњен од канализационог вентила, формирање усисног процеса. Када вода протиче кроз хидраулични мотор, усисна цев се погони да се окреће, усисна цев аксијално управља клип хидрауличног цилиндра, а склоп сисучног филтера се потпуно очисти и очисти комбинацијом аксијалног кретања и ротационог кретања . Цео процес чишћења ће трајати десет секунди. Вентил за пражњење је затворен на крају чишћења, а повећани притисак доводи до тога да се клип хидрауличног цилиндра врати у првобитни положај, а филтер почиње да се припрема за следећи циклус испирања. У процесу чишћења филтер нормалног филтера ради без прекида.

Бацквасх се аутоматски може извести принципом: Као што је раније поменуто, хидраулични вентил за повратак отвара клип хидрауличног цилиндра и акција која се постиже, а то је преко контролера повратног вода за контролу. Контролер бацквасх-а на основу вредности диференцијалног притиска од довода и излаза филтера за прецизно управљање хидрауличним вентилом и хидрауличним цилиндром, а снага регулатора долази из сопственог притиска цевовода.

Карактеристике самочишћења филтера: непрекидна повратна вода за воду, цела прскалица за млазање је нето филтер у сваком погледу за постизање овога. Бацквасх је само мала млазница између млазнице и фине локалне промене притиска, а колектор и дејство хидрауличног цилиндра не утичу на нормално снабдевање водом. Истовремено, количина воде која се троши приликом пратње је веома мала при протоку од 300 м3 / х. На пример, проток ваздуха од 35-40м3 / х, време повратка од 7-15 секунди, запремина воде од 80-160Л.