Dom > Знање > Sadržaj

Захтјеви за инсталацију филтера самочишћења

Nov 21, 2017

Спецификације филтера треба да се поклапају са инсталацијом цевовода, када ток филтера не може да задовољи захтеве гасовода, два (или више) филтера се могу паралелно инсталирати или следећи филтер.

Филтер треба да буде инсталиран у систему који је што је могуће заштићен, утицај улазног прикључка ниског притиска, а према томе треба поставити у близини извора притиска.

Филтер се мора серијски поставити у цевоводни систем. Да би се обезбедило непрекидно снабдевање водом током периода застоја, предложено је да се у систем поставља обилазница, а кружни вентил мора бити подешен за увоз, извоз и бајпас филтера. Када постоји ризик од повратка, на излазу филтера треба поставити контролни вентил.

Када се напомени избор да вода која протиче кроз аутоматски филтер за самочишћење не прелази његову температуру.

Инсталацијска локација са трофазном 380В фреквенцијом струје (трофазни четверожични систем). Цевовод за канализацију не прелази 5 метара, како би се избегао повратни притисак.

ДЦ систем пажње на прецизност филтера, претреативност, притисак, опрезни интермитентни систем контроле времена.

Разумни избор инсталационог окружења, обратите пажњу на водонепропусност, кишу, влагу.

Улаз опреме, излаза, испуста канализације треба поставити вентил (одводни вентил мора бити брз вентил).

Нето растојање између опреме није мање од 1500мм; нето растојање између опреме и зида није мање од 1000мм; опрема и околина треба обезбиједити простор за одржавање не мање од 500мм.

Увоз и извоз цевовода опреме треба поставити близу носача цеви у устима; директно повезана са млазницом контејнера је већа или једнака ДН150 испод вентила треба поставити држач.