Dom > Знање > Sadržaj

Аутоматски повратни филтер са високом ефикасношћу третмана загађења

Dec 25, 2017

Аутоматски повратни флусх је посебан филтер са добрим ефектом филтрације, посебно за природну филтрацију пигмента. У процесу производње, он ће произвести масу отпадних вода, која садржи пуно органских суспендованих и пигментних. Органске материје углавном садрже груби пигмент, млечна киселина, целулозу, хемицелулозу и друге. Ако се не третира и има лоше ефекте на животну средину, тако да је филтер за повратак важан за прераду нечистоћа у отпадној води.

backwash filters.jpg

Филтер за повратну воду може директно пресретати нечистоће у води, на пример, нечистоће у отпадним водама у производњи природног пигмента, као што су суспендоване чврсте материје, честице и слично, које ће имати перформансе да прочишћавају воду, смањују систем прљавштине, бактерија и алги, корозије итд. како би прочистили квалитет воде и функцију система заштите.

Што се тиче аутоматског филтера за повратак, усвојен је са неколико филтера, тако да ће постићи већу ефикасну површину филтера, мањи диференцијални притисак. Истовремено, удобно је опремљен са шахтом до елемента за монтажу филтера. Нарочито за аутоматско управљање системом, може зависити од стварне ситуације корисника да подеси параметре система.

Квалитет третиране воде са филтером за повратак може да достигне стандард отпада за отпадне воде које је држава одредила да ефикасно заштити животну средину. Поред тога, вода са третманом филтера, која се може поново употребити и рециклирати, користила је како би ефикасно спасила извор воде.

Испоставља се да аутоматска филтери за одврту користе диференцијални притисак у самом раду и сами се чисте без временског времена уз високу аутоматску вожњу и мали диференцијални притисак, а без ручног уклањања колача од филтера. Дакле, након повратног филтера третман природног пигмента у отпадној води је ефикасно решен, ови филтери имају јаку способност загађења и широко се примењују у индустрији и предузећу.