Dom > Знање > Sadržaj

Примена филтера за испирање у третману инфилтрације смећа

May 20, 2019

Органска отпадна вода високе концентрације представља опасност за кинеске драгоцене водне ресурсе. Филтер за повратно прање ефикасно филтрира отпадне воде високе концентрације и комбинује постојеће биолошке методе третмана са филтерима за самочишћење. Филтер за испирање са биолошком филтрацијом се користи у третману процједних вода депоније. Овај метод се најчешће користи. Нарочито биолошки третман филтера са повратним прањем има релативно ниске оперативне трошкове, високу ефикасност прераде и нема хемијског муља. Проузрокује секундарно загађење и широко се користи у земљама широм света.

 

Филтери за испирање су такође уобичајено коришћени у реверзној осмози у диафилтрацији депоније и обично се користе у накнадној обради процједних вода јер су способни да уклоне органске растворе средње молекуларне тежине. Процес повратне осмозе филтера за повратно испирање има карактеристике високе ефикасности, модуларног управљања и карактеристика аутоматског управљања, које ефикасно решавају тешке проблеме у третирању процједних вода депоније, побољшава ефикасност задржавања материјала мале молекуларне тежине и смањује велику концентрацију органска материја или недостаци неорганских наслага у структури потпуно аутоматског филтера за испирање.

 

Због велике промене у количини процједних вода, посебно у кишној сезони, опћа депонија користи цијеви за испуштање вишка процједних вода у резервирани базен, а затим за филтрирање користи филтер за испирање. Различита одлагалишта варирају у погледу квалитета воде из различитих разлога. Стога, када филтрирате процједне воде у истом пољу, прво размотрите функцију филтрирања различитих филтера. ввв.иноцофилтратион.цом