Процес филтрације воде

1. Процес филтрације воде Увод Течност се филтрира врећом филтера у правцу од унутрашњости до споља, која је подупрта корпом филтера за полирање. Онда постиже захтевани ефекат идеалне чврсте сепарације течности. Може изабрати различиту филтарску врећу филтера. Што се тиче течности ...

Detalji o proizvodu

1. Процес филтрације воде Увод

Течност се филтрира врећом филтера у правцу од унутрашњости до споља, која је подупрта кошуљицом за филтрирање. Онда постиже захтевани ефекат идеалне чврсте сепарације течности.

Може изабрати различиту филтарску врећу филтера. Што се тиче течне течности у филтер за вреће са врха врећице за филтрирање текућине потпуно на површини филтер кесе, направите цијели ниво основне дистрибуције текућине, мали негативни утјецај турбулентног тока и добар ефекат филтрирања.

image001


2. Сам процес чишћења филтера

Када диференцијални притисак улазног и излазног цевовода достигне приказану вредност, филтер ће започети процес чишћења. Процес самочишћења садржи два корака: отвара се вентил за одвод; две четке од нехрђајућег челика које покреће унутрашњи мотор ће прочистити нечистоће које су узимане у мрежу, а затим се нечистоћу испуштају из одводног вентила .. Читав процес чишћења траје око 15 до 60 секунди, док за то време филтрира систем не престаје да тече и контролише контролни оквир.

Тип контроле: има три модела овог времена, диференцијалног притиска и ПЛЦ контроле.


3.ФАК

а.Како је ваш ниво цена?

О: Фабричка директна продаја, имамо читав производни процес рада од стандардних производа до ОЕМ делова.

б.Како ваша фабрика ради у погледу контроле квалитета?

А: ИСО9001 и АСМЕ сертификати. Једнодневна гаранција и техничка подршка за живот.

ц.Који су услови плаћања прихваћени?

А: Т / Т или Л / Ц или Вест Унион или Монеиграм или Паипал, други су добродошли.

д.Како договорите пошиљку?

О: Би Сеа / Би Траин / Би Аир или Екпресс, 15-20 дана против депозита.

image003

 


Istraga