Чистач за само-чишћење

1. Самотирни чистач Увод Овај филтер за чишћење самог челика је једнак Берноулли филтеру, дуги век трајања, нормално је да радно вријеме може бити више од 10 година и неопходно за заштиту околине. Осим тога, имате много избора када је потребно, за материјал, ви ...

Detalji o proizvodu

1. Сам чиста за чишћење Увод

Овај филтер за чишћење је једнак Берноулли филтеру, дуги век трајања, нормално радно вријеме може бити више од 10 година и неопходно за заштиту околине. Поред тога, имате много избора када је то потребно, за материјал, можете одабрати кућиште филтера од угљеничног челика и кућиште филтера од нерђајућег челика и СС316Л. за поуздан тип чишћења, има ручни, временски и диференцијални притисак контролом ПЛЦ контролног кутија.

image001


2.Оур Предности

а. Тестна опрема за филтер за чишћење само за чишћење: рентгенски детектор, електрична хидрауличка испитна пумпа, машина за истезање и сл., Ако је потребно, рачун за опрему може се послати.

б. Наши техничари ће обављати редовно одржавање на овим машинама како би им гарантовали да раде добро.

ц. Висококвалитетне сировине: углавном бирате сировине из велике фабрике челика, као што су ТПЦО, БАО СТЕЕЛ, СХА СТЕЕЛ, који су најбољи и највећи произвођач сировина у Кини.

д. Строга физичка / хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.

е. Кратко време испоруке: Ако је више од 10 сетова, 50 дана. Такође имамо и неки филтер за чишћење само за чишћење стандардних димензија, ако вам требају 3-5 комада, ускоро можемо доставити.

 

3.ВРАТА СЕРВИС

а. Пружамо бесплатне техничке услуге о АХУ филтеру

б.Фрее он-сите тоуринг и увођење наше фабрике

ц. Обезбеђује процес дизајнирања и валидације бесплатно

д. Ми можемо гарантовати благовремену испоруку узорака и робе

е.Збирите праћење свих налога од стране посебне особе и благовремено обавестите клијенте

ф. Све захтеве након продаје ће се реаговати у року од 24 сата

image003


Istraga