Филтер за водени филтер за наводњавање

1. Чишћење филтера воде за наводњавање Увод Овај филтер четке је једнак Берноулли филтеру, дуги вијек трајања, обично радно вријеме може бити више од 10 година и неопходно за заштиту околине. Осим тога, имате много избора када је то потребно, за материјал, ...

Detalji o proizvodu

1. Чишћење филтера за наводњавање воде Увод

Овај филтер четке је једнак Берноулли филтеру, дуги век трајања, нормално радно вријеме може бити више од 10 година и неопходно за заштиту околине. Поред тога, имате много избора када је то потребно, за материјал, можете одабрати кућиште филтера од угљеничног челика и кућиште филтера од нерђајућег челика и СС316Л. за поуздан тип чишћења, има ручни, временски и диференцијални притисак контролом ПЛЦ контролног кутија.

image001


2.Детаил

Оригинал: Јиангсу, Кина

Сертификација: ИСО9001, ЦЕ, ИСО14001, Росх, АСМЕ "У" печат

Цена по договору

Материјал: угљенични челик, СУС304, СУС316Л

Напон: 220В / 380В 50Хз, напон може бити као локална потражња

Износ плаћања: Т / Т, Л / Ц или други

Датум испоруке: 35 дана након аконтације

3. Сам процес чишћења филтера

Када диференцијални притисак улазног и излазног цевовода достигне приказану вредност, филтер ће започети процес чишћења. Процес самочишћења садржи два корака: отвара се вентил за одвод; две четке од нехрђајућег челика које покреће унутрашњи мотор ће прочистити нечистоће које су узимане у мрежу, а затим се нечистоћу испуштају из одводног вентила .. Читав процес чишћења траје око 15 до 60 секунди, док за то време филтрира систем не престаје да тече и контролише контролни оквир.

Тип контроле: има три модела овог времена, диференцијалног притиска и ПЛЦ контроле. КСФ-Кс01 аутоматски филтери за чишћење само за чишћење користе се у филтрирању воде или стању филтрирања суспендованих чврста материја са филтрирањем високих перформанси, економским и еколошким ефектима.

 

4.ВРАТА СЕРВИС

а. Пружамо бесплатне техничке услуге о АХУ филтеру

б.Фрее он-сите тоуринг и увођење наше фабрике

ц. Обезбеђује процес дизајнирања и валидације бесплатно

д. Ми можемо гарантовати благовремену испоруку узорака и робе

е.Збирите праћење свих налога од стране посебне особе и благовремено обавестите клијенте

ф. Све захтеве након продаје ће се реаговати у року од 24 сата

image003Istraga