Течности филтера процеса

1.Процесни филтер Течности Увод Може изабрати различиту филтерску врећу филтера прецизности. Што се тиче течности која се улива у филтер за врећу са врха филтер кесе да би течност потпуно дистрибуирала на површини филтер кеса, учинити цијели ниво основне константне дистрибуције флуида, мале негативне ...

Detalji o proizvodu

1.Процес филтера Течности Увод

Може изабрати различиту филтарску врећу филтера. Што се тиче течне течности у филтер за вреће из врха врећице за филтрирање текућине потпуно на површини филтер кеса, направите цео ниво основне константне дистрибуције флуида, мали негативни утјецај турбулентног тока и добар ефекат филтрирања. Затим постићи захтевани ефекат идеалне чврсте сепарације течности.

Може изабрати различиту филтарску врећу филтера. Што се тиче течне течности у филтер за вреће са врха врећице за филтрирање текућине потпуно на површини филтер кесе, направите цијели ниво основне дистрибуције текућине, мали негативни утјецај турбулентног тока и добар ефекат филтрирања.

image001


2.Феатхер

Систем

ИНОЦО се сада мења од једног потрошача филтера до снажног свеобухватног снабдјевача и технолошких услуга за филтер услуге. Без обзира на то у којој се индустрији налазите, можемо задовољити захтев вашег флуидног система.

Професионална производња

ИНОЦО добија лиценцу за производњу ГБ150 и АСМЕ која може осигурати поузданост филтера и сигурност за дизајн и производњу.

Богато искуство филтрације

ИНОЦО има више од десет година искуства у филтрацији, икада сервисираним за 25000 предузећа и могло би одабрати исправно и прикладно решење у времену према Вашем стању.


3.ФАК

1. Да ли сте произвођач, трговачка компанија или трећа страна?

О: Ми смо произвођач, а ми смо изградили нашу компанију од 2007. године.

2. Где се налази ваша фабрика?

О: Наша фабричка адреса је: Но.58 Ронгкинг 3. пут, индустријски парк Фуронг, град Вуки, провинције Јиангсу, Кина.

3. Како могу доћи до ваше фабрике?

О: Наша фабрика је близу Аеродрома Шангај, можемо да вас покупимо на аеродрому.

4. Ако ћу морати да останем код вас неколико дана, да ли је могуће резервисати хотел за мене?

О: Увек ми је задовољство, резервација хотела је на располагању.

image003

 


Istraga