Елемент филтера са механичким очима са високим протоком

Упознавање тренера са високим нивоом м еханичног ц увођења тренера КСФ-Д3 серије Иноцо сисајући филтри за самочишћење примењују се за механички очишћене и сложене нечистоће високог тока, који могу одговарати линијама цеви од 10 ", 12", 14 "и 68". Ако је капацитет протока процеса већи од 2500м3 / х, саветује се ...

Detalji o proizvodu

Висок степен м еханског ц понашања тренера   увод

КСФ - Д3 серија Иноцо сисајући филтри за самочишћење примењују се за механички очишћене и сложене нечистоће високог тока, који могу одговарати линијама цеви од 10 ", 12", 14 "и 68". Ако је капацитет протока протока већи од 2500м3 / х, препоручује се да користите овај систем за филтрацију течности са више филтрација.


20151199107639.jpg2014821101015974.jpg

2014821101336230.jpg

Предност

■ Очишћени тип: Контрола помоћу диференцијалног притиска, док се нечистоће сабирају, када диференцијални притисак достигне вредност подешавања (1бар), контролни прекидач се укључује да започне чишћење оси.
■ Може се изабрати модел Бацквасх, ручни рад или аутоматско управљање, ово је један аутофилтер.

Нечистоће излазе кроз руке за прање руку на леђа за прање.
■ Прецизност филтрирања: 25 ~ 200 микрона

■ Садржај чврстог материјала: мање од 200 ппм

■ Максимални проток може бити до 4500м3 / х.

图片2.png

Принцип рада   

Процес филтрације: Када течност са нечистођима улива у дно филтера, брзина течности ће успорити, а течност ће проћи нагоре у смеру од 90 степени. Филтриране нечистоће ће се зауставити у љусци, а течност за чишћење ће се константно протицати изван изолационог филтарског елемента, а затим напокон излази из излаза.

Процес повратног протока: Процес пратње је ДП завршио између цевовода и атмосфере. Шупљи уређај за чишћење продужава дужину целог филтера и полако се ротира унутар филтер филма, а затим испразне нечистоће из млазнице за млазу. Крај уређаја за чишћење је врло близу филтера, исти је висина за његов отварач и сакупљач нечистоће. Колектор за нечистоће је направљен од округле и вертикалне цевоводе. У цијелом циклусу прања прања, главна течност неће бити заустављена и процес филтрације се одвија.


图片3.png

Апликација

■ Аутоматски самочистач за цишцење може се користити у скоро свим индустријским прочишћивачима воде, као што је водоснабдевање, пречишћени систем воде, одвратан водом, мирис слане воде која се користи за хлађење, прераду и заштиту од пожара. Овај систем управљања филтером може осигурати циклус водних ресурса и уштедјети трошкове.

■ Ови механички очишћени филтери се широко користе у прерађивачкој индустрији ради заштите топлотних измјењивача, цјевовода, система за рециклажу отпадних вода итд.

■ У електроенергетској индустрији могу се користити механички очишћени цевоводи са високим протоком за заштиту измењивача топлоте, цевоводне пумпе, млазнице за распршивање воде, система за рециклажу отпадних вода итд.

■ Аутоматско самочишћење сита може се користити за индустрију прераде целулозе како би уклонила влакна из воде како би се спречило запушавање млазнице и раздвојили коре и чип у процесу циркулације.

■ Механички очишћени цевоводи са високим протоком могу се користити за третман отпадних вода, друга обрада филтера канализације, филтрирање отпадне воде у другом кораку, а затим обезбеђивање чисте воде за биљке.

■ Машине за механичко пречишћавање високог тока могу се користити у металопрерађивачкој индустрији како би се обезбедила велика чиста вода за гашење, дерење, пећ, итд.

Гаранција квалитета

1. Стручна ревизија уговора обухватила је сва одељења како би осигурала изводљивост сваке наредбе.

2.Процесни дизајн и валидација пре него што се произведе обим производње.

Строго контрола на свим сировим и помоћним материјалима, Све сировине достизу светски напредни ниво.

3. Инспекција на терену за све процесе, инспекцијски запис остаје следљив 3 године.

4. Сви инспектори су квалификовани за међународне цертификате.  

ФАК

1.Који су услови плаћања прихваћени?

А: Т / Т или Л / Ц или Вест Унион или Монеиграм или Паипал, други су добродошли.

2.Како договорите пошиљку?

О: Би Сеа / Би Траин / Би Аир или Екпресс, 15-20 дана против депозита.

3.Који је ваш посао снабдевања?

А: Аутоматски филтар за повратно испирање, аутоматски филтер за самочишћење, филтер природног гаса, филтер за врећу, филтер за сакупљање кошара, синтеровани филтер порозних метала, статички миксер итд., Сви се широко користе у пречишћавању воде, филтрацији петрохемијске индустрије, сепарацији природног гаса итд.

4.Што је време испоруке филтера?

О: Уопштено, 35 дана након авансног плаћања, ако је ОЕМ, то ће бити 40-45 дана након аконтације, порт испоруке је Шангај.

5.Како је ваша роба квалитет?

О: Сарадјујемо са многим светским клијентима већ дуги низ година, на примјер, клијентима Цоноцо Пхиллипс, Схелл, Флуор, Синопец, ПетроЦхина, Самсунг инжењеринг, БАСФ, Баиер, Ворлипесонс итд.

Наши производи су добили добар одговор од наших купаца.

6. Које врсте физичко-хемијског тестирања можете пружити?

О: Физичко и хемијско тестирање које пружамо укључују:

Анализа величине честица

тестирање хемијског састава

тестирање физичког својства: испитивање тврдоће, испитивање перформанси затезања, испитивање утицаја собне температуре, испитивање утицаја на ниске температуре

НДТ: ПТ, МТ, УТ и РТ

Металлографско испитивање.

图片4.png

Istraga