Филтер за циркулацију воде

Филтер за циркулацију воде
Detalji o proizvodu

1. Филтер циркулације воде Увод

Овај циркулациони филтер за воду је једнак Берноулли филтеру, дуги вијек трајања, обично радно вријеме може бити више од 10 година и неопходно за заштиту околине. Поред тога, имате много избора када је то потребно, за материјал, можете одабрати кућиште филтера од угљеничног челика и кућиште филтера од нерђајућег челика и СС316Л. за поуздан тип чишћења, има ручни, временски и диференцијални притисак контролом ПЛЦ контролног кутија.

image001


2.Детаил

Напон: 220В / 380В 50Хз, напон може бити као локална потражња

Износ плаћања: Т / Т, Л / Ц или други

Датум испоруке: 35 дана након аконтације

Паковање: дрвено кућиште за извоз

Тржиште: Блиски исток / Африка / Азија / Јужна Америка / Европа / Северна Америка

Гаранција: 1 година

МОК: 1 сет


3. Наше предности

а.Стрицт Физичка / Хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.

б. Кратко време доставе: ако један контејнер 15-20 дана. Такође имамо и неке цеви и штапове стандардне величине, ако вам требају 3-5 комада, можемо ускоро испоручити.

ц. Сигурно паковање: уље против рђе се шири на цијеви и шипке прије испоруке, пластичне капе на цевним крајевима како би се заштитила унутрашња површина, свака шипка се заштитила картонском цијеви. Коначно се пакује са морским пакетом или у дрвеном кућишту.

д. Најбоља услуга после продаје: Преко 60% производа се продаје у југоисточној Азији, на Блиском истоку и Европи, а свим производима верују домаћи и страни купци.

image003Istraga