Филтер за циркулацију воде

1. Филтер за циркулацију воде Увод Овај филтер за циркулацију воде је једнак Берноулли филтеру, дуги вијек трајања, обично је радно вријеме могуће више од 10 година и неопходно за околишно не-хемијски третман. Осим тога, имате много избора када је то потребно, за материјал, ...

Detalji o proizvodu

1. Филтер циркулације воде Увод

Овај циркулациони филтер за воду је једнак Берноулли филтеру, дуги вијек трајања, обично радно вријеме може бити више од 10 година и неопходно за заштиту околине. Поред тога, имате много избора када је то потребно, за материјал, можете одабрати кућиште филтера од угљеничног челика и кућиште филтера од нерђајућег челика и СС316Л. за поуздан тип чишћења, има ручни, временски и диференцијални притисак контролом ПЛЦ контролног кутија.

image001


2.Детаил

Напон: 220В / 380В 50Хз, напон може бити као локална потражња

Износ плаћања: Т / Т, Л / Ц или други

Датум испоруке: 35 дана након аконтације

Паковање: дрвено кућиште за извоз

Тржиште: Блиски исток / Африка / Азија / Јужна Америка / Европа / Северна Америка

Гаранција: 1 година

МОК: 1 сет


3. Наше предности

а.Стрицт Физичка / Хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.

б. Кратко време доставе: ако један контејнер 15-20 дана. Такође имамо и неке цеви и штапове стандардне величине, ако вам требају 3-5 комада, можемо ускоро испоручити.

ц. Сигурно паковање: уље против рђе се шири на цијеви и шипке прије испоруке, пластичне капе на цевним крајевима како би се заштитила унутрашња површина, свака шипка се заштитила картонском цијеви. Коначно се пакује са морским пакетом или у дрвеном кућишту.

д. Најбоља услуга после продаје: Преко 60% производа се продаје у југоисточној Азији, на Блиском истоку и Европи, а свим производима верују домаћи и страни купци.

image003Istraga