Аутоматски системи за филтрирање воде

1. Аутоматски системи за филтрирање воде Увод Аутоматски филтри инц погодни су за филтере са 1 '' - 36 '' цевовода од којег се могу изабрати, са предностима континуираног протока флуида, једноставним одржавањем безбједности рада, филтер за филтрирање КСФ серије се широко користи у свим индустријска област.КСФ-Кс05 само ...

Detalji o proizvodu

1. Аутоматски системи за филтрирање воде Увод

Аутоматски филтри инц погодни су за филтере са 1 '' - 36 '' пипелине за избор, са предности континуираног протока флуида, једноставно одржавање безбједности, филтер за самочистљивање КСФ серије се широко користи у свим подручјима индустрије.КСФ-Кс05 филтер за чишћење четкица је са високим перформансама филтрације у стању филтрирања преципитираних чврстих материја, течности текућине у бочној и спољашњој страни, што је ефикасније у процесу филтрације.

image001


2.Оур Предности

а. Строга физичка / хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.

б. Кратко време испоруке: Ако је више од 10 сетова, 50 дана. Такође имамо и неки филтер за чишћење само за чишћење стандардних димензија, ако вам требају 3-5 комада, ускоро можемо доставити.

ц. Сигурно паковање: дрвени артикли могу се користити за поправку кућишта филтера од нехрђајућег челика, коначно бити упаковани у дрвене предмете који се извозе, поштанска пошиљка ће се поставити изван случаја како би се назначиле информације о пошиљци примаоца.

д. Најбоља услуга после продаје: Преко 60% производа се продаје у југоисточној Азији, на Блиском истоку и Европи, а свим производима верују домаћи и страни купци.


3.Оур сервис

Ø Обезбедити технички дизајн и рјешења;

Ø Нове смернице за изградњу постројења;

Ø Пројектовање и израда нестандардне опреме;

Ø Професионална техничка обука и упутства на лицу мјеста према уговору;

Ø прибор за напајање у било ком тренутку;

Ø Теле-технички консалтинг и услуге;

Ø Друга специјална техничка служба према захтевима клијента.

image003


Istraga