Аутоматски самочишћивач

1. Аутоматски филтер за самочишћење Увод Аутоматско самочишћење сита се широко примењује у свим индустријским областима, што је погодно за филтере са 1 '' - 36 '' цевовода на који могу да изаберу, са предностима континуираног протока флуида, безбедним радом једноставно одржавање. Филтер четкице може континуирано ...

Detalji o proizvodu

1. Аутоматско самочистеће чишћење Увод

Аутоматски самочистач за цисцење се широко користи у свим подручјима индустрије, што је погодно за филтере са 1 '' - 36 '' цјевовода за избор, са предностима континуираног протока флуида, једноставно одржавање безбједности. Филтер четкица може континуирано водоснабдијевати, само мање од 5% укупног протицаја воде за чишћење, 2-15 секунди испирања. Филтер за чишћење самочишћења је са високом прецизношћу филтрирања, степеном филтрације> 200μм, свим врстама мрежних филтера који се могу одабрати.

image001

 

2.Оур Предности

а. Екстензивно искуство производње: Специјализовани смо за индустрију пречишћавања ваздуха већ више од 10 година, АХУ предфилтер можемо оптимизирати дизајн протока ваздуха, прилагођавање величине клима уређаја, филтрирати ефикасност, параметре детекције протока ваздуха, како бисмо осигурали да купци.

б. Висок квалитет сировина: Имамо квалификован систем сертификовања добављача, придружили смо се Д & Б с ДУНС регистрирани "

ц. Строга физичка / хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.


3.Оур сервис

Ø Обезбедити технички дизајн и рјешења;

Ø Нове смернице за изградњу постројења;

Ø Пројектовање и израда нестандардне опреме;

Ø Професионална техничка обука и упутства на лицу мјеста према уговору;

Ø прибор за напајање у било ком тренутку;

Ø Теле-технички консалтинг и услуге;

Ø Друга специјална техничка служба према захтевима клијента.

1

имаге003_03имаге003_04имаге003_05


Istraga