Аутоматски самочишћиви филтери

1. Аутоматски филтери за чишћење Увод Филтер за чишћење се широко користи у свим подручјима индустрије, што је погодно за филтере са 1 '' - 36 '' цјевовода за избор, са предностима континуираног протока флуида, једноставним одржавањем сигурности. Филтер четкице може континуирано водоснабдијевати, само ...

Detalji o proizvodu

1. Аутоматско филтрирање аутоматског чишћења Увод

Филтер за чишћење се широко користи у свим подручјима индустрије, што је погодно за филтере са 1 '' - 36 '' цјевовода од којег можете изабрати, са предностима континуираног протока флуида, једноставним одржавањем сигурности. Филтер четкица може континуирано водоснабдијевати, само мање од 5% укупног протицаја воде за чишћење, 2-15 секунди испирања. Филтер за чишћење самочишћења је са високом прецизношћу филтрирања, степеном филтрације> 200μм, свим врстама мрежних филтера који се могу одабрати.

image001


2. Сам процес чишћења филтера

Када диференцијални притисак улазног и излазног цевовода достигне приказану вредност, филтер ће започети процес чишћења. Процес самочишћења садржи два корака: отвара се вентил за одвод; две четке од нехрђајућег челика које покреће унутрашњи мотор ће прочистити нечистоће које су узимане у мрежу, а затим се нечистоћу испуштају из одводног вентила .. Читав процес чишћења траје око 15 до 60 секунди, док за то време филтрира систем не престаје да тече и контролише контролни оквир.

Тип контроле: има три модела овог времена, диференцијалног притиска и ПЛЦ контроле.


3. Наше предности

а. Продужено искуство у производњи: специјализовани смо за аутоматско чишћење филтера, као што су филтер четкица, филтер за стругање, кућиште филтера од нерђајућег челика, филтер за повратну воду, кућиште филтера за кесе и филтер кућиште филтера са искуством од 10 година.

б. Комплетна производна постројења за филтер четки: поседовање прецизне радијалне машине за бушење, ваљка за савијање плоча, струг, машина за глодање глодалице, машина за бушење и глодање, машина за резање плазме ЦНЦ, аргентински арматурни заваривач са импулсним пулсним апаратом, поларна заштитна машина за заваривање инвертора, заваривање манипулатор, Цо2 плински заштићени апарат за заваривање, само-подесива полица за полуге, вожњу и друге напредне опреме.

image003

 


Istraga