Аутоматски филтер за чишћење филтера

Уводни филтер чистач филтера КСФ-С3 серија оут-сцрапер филтер за самочишћење је специјално дизајнирана за индустрију папира, решавајући проблем пресвлачења и филтрирања целулозе. Може да уклони сломљени папир и пруге и смањи утицај емисије на животну средину, и осигура ...

Detalji o proizvodu

Уводни филтер чистач увод  

Филтер за самочишћење оут-сцрапер серије КСФ-С3 дизајниран је специјално за индустрију папира, решавајући проблем премазивања и филтрирања пулпе. Може уклонити сломљен папир и пруге и смањити утицај емисије на животну средину и осигурати квалитет радног времена и квалитета производа у највећој мери.


out scraper self cleaning filter.jpg

одлика

1. Са водећим типом филтера са спиралом, овај филтер продужава време филтрације под истим подручјем филтера и смањује отпад материјала;

2. Прилагодљиво прилагођавање различите опреме осигурава да на филтер неће утјецати хабање током рада дуго времена;

3.Електрични елементи се израђују од калупа, одступање од округлости не прелази 0,5 мм да би се обогатило стругач у потпуности уклопило у елементе;
4. Дизајн за хуманизацију, одводни вентил би се отварао само када се нечистота сакупља до одређене мере након чишћења неколико пута како би се смањио материјални отпад.

Принцип рада

Аутоматско чишћење мрежног филтера
Користи редуктор брзине за покретање циклотронског стругача и очистити прљавштину на мрежу како би задржала функцију филтрације кертриџа. Јединствени јасни дизајн наставља деблокирати заувек. Прецизан дизајн стругача и угла обезбеђују нулту оштећења мреже у кратком времену и трајни су и могу се брзо променити.
Оутер филтер сцрапер.јпг
Велики резервни делови


Не.

Опис

1

Стандардна величина: ОД.:85,168,268 Дужина: 600мм

2

Клинасти филтер: 1мм, Погодан за радни притисак мањи од 16кг / цм2

3

Клинасти филтер: 1.5мм, Погодан за радни притисак мањи од 16-30кг / цм2

4

Клинасти филтер: 1.8мм, погодан за радни притисак већи од 30кг / цм2


Апликација  

Иноцо филтер за стругање се широко користи у пречишћавању воде, петрохемији, металургији, електричној енергији, хемијској индустрији, бојама, штампарском мастилу, папиру, прехрамбеном и напитку, фармацеутској, металопрерађивачкој индустрији итд.
Филтер за самочишћење оут-сцрапер серије КСФ-С3 је посебно дизајниран за индустрију папира са најбољим перформансама филтрирања.


scraper filter application.jpg

Наш сервис

Ø Обезбедити технички дизајн и рјешења;
Ø Пројектовање и израда нестандардне опреме;
Ø Професионална техничка обука и упутства на лицу мјеста према уговору;
Ø прибор за напајање у било ком тренутку;

ФАК  

1. Да ли сте произвођач, трговачка компанија или трећа страна?
О: Ми смо произвођач, а ми смо изградили нашу компанију од 2007. године.
2. Која је ваша минимална количина наруџбе, можете ли ми послати узорке?
О: Наша минимална количина је 1 сет, пошто је наш производ стројна опрема, тешко вам је послати узорке, међутим, можемо вам послати каталог, топло добродошлицу да посетите нашу компанију.
3. Да ли могу знати која ће плаћања бити прихваћена од стране ваше компаније?
О: До 100% Т / Т до испоруке, а 30% депозит који плаћа Т / Т, балансиран од стране Л / Ц доступан је.
4. Након што поставимо наруџбину, да ли ћете сада уредити инсталацију машине?
О: Све машине ће бити тестиране пре него што су испоручене, тако да се скоро њих може директно користити, такође је лако инсталирати нашу машину, уколико вам је потребна помоћ нашим клијентима, бићемо задовољни организовањем инсталације, али све трошкове биће вам оптужени.
5. Да ли је ваша цена конкурентна?
О: Само машина добре квалитете коју испоручујемо. Сигурно ћемо вам дати најбољу фабричку цену засновану на врхунском производу и услугама.
6.Који је ваш посао снабдевања?
А: Аутоматски филтар за повратно испирање, аутоматски филтер за самочишћење, филтер природног гаса, филтер за врећу, филтер за сакупљање кошара, синтеровани филтер порозних метала, статички миксер итд., Сви се широко користе у пречишћавању воде, филтрацији петрохемијске индустрије, сепарацији природног гаса итд.


Petrochemical Machinery Equipment.jpg


Istraga