Базни филтери

1.Поол Санд Филтерс Увод Напредни филтер врхунског квалитета са напредним дизајном осигурава изврсну ефикасност филтрирања, погодан за строго примјењене захтјеве са комбинацијом одличних перформанси филтрирања, високе поузданости и практичног рада. Погодно за грубе ...

Detalji o proizvodu

1.Поол Санд Филтерс Увод

Врхунски филтер високих перформанси са напредним дизајном осигурава изврсну ефикасност филтрирања, погодан за строго примјењивање захтјева са комбинацијом одличних перформанси филтрирања, високе поузданости и практичног рада.

Погодно за оштре услове филтрације. Мање течности без филтрирања, погодне за замену филтер кеса, пружају одлично заптивање. Дизајн лака на врху може омогућити гладак и стабилнији ток течења.

image001


2.Феатуре

Врхња структура и структура поклопца
Укупна импакција и заптивање горњег поклопца
Ротацијски тип за око
Електролитичка кошара за филтрирање полираног филтера
Подесива подлога за подупирање
Лако и брзо мењање врећа
Нема цурења заптивања
Прикладан и чврсти отворени уређај
Најбољи носач филтера и лако се чисти
Стабилна и подесива структура


3.ФАК

а. О сервису после продаје, како можете да решите проблеме који су се десили у вашем времену у иностранству?

О: Гаранција на нашу машину обично је 12 месеци, у овом периоду, одмах ћемо организовати међународну експрес, како би били сигурни да ће замењиви дијелови бити испоручени што је пре могуће.

Гаранција квалитета: 12 месеци након што је опрема била у употреби, али не више од 18 месеци након што је опрема испоручена (гаранција не укључује потрошне делове).

б. Након што наручимо, да ли ћете сада уредити инсталацију машине?

О: Све машине ће бити тестиране пре него што су испоручене, тако да се скоро њих може директно користити, такође је лако инсталирати нашу машину, уколико вам је потребна помоћ нашим клијентима, бићемо задовољни организовањем инсталације, али све трошкове биће вам оптужени.

ц. Како могу добити накнадни сервис?

О: Ми ћемо вам послати резервне дијелове бесплатним ако нас проблеми проузрокују. Ако су то проблеми сачињени од мушкараца, ми такође пошаљемо резервне делове, иако се наплаћује. Било који проблем, можете нас директно назвати.

image003

 


Istraga