Mali gasni filter

1.Man filter za plin Uvod To je visoko efikasna posuda za filtriranje koja uklanja čestice prašine iz zraka za filtriranje. Nanosi se za uklanjanje prašine, čvrstih čestica i rđe u sistemu za filtriranje gasa. Ovaj plinski filter koristi napredne i pouzdane zračne filtere kako bi postigao najbolje ...

Detalji o proizvodu

1.Man filter za plin Uvod

To je visoko efikasan filter posuda za uklanjanje čestica prašine iz zraka za filtriranje. Nanosi se za uklanjanje prašine, čvrstih čestica i rđe u sistemu za filtriranje gasa. Ova cedila za gas koriste naprednu i pouzdanu patronu filtera za vazduh kako bi se postigla najbolja performansa filtera za vazduh. Širok izbor materijala uložaka filtera, kao što su ultra fino staklo, poliester, višeslojno staklo, polipropilen, najlon, itd. pritisak ili DP.   

image001


2. Aplikacija

. Uklanjanje prašine sa gasa
The Uklonite čestice sušila na ležištu za sušenje nizvodno
Of Uklanjanje čestica katalizatora na sloju katalizatora nizvodno
Met Za mjerne i regulacijske stanice
City Za gradski distributivni sistem
Ct Zaštitite opremu koja se nalazi nizvodno

3.FAQ

1. Kako mogu doći do vaše tvornice?

O: Naša tvornica je blizu aerodroma u Šangaju, možemo vas pokupiti na aerodromu.

2. Koja je Vaša minimalna količina narudžbe, možete li mi poslati uzorke?

A: Naša minimalna količina je 1 set, budući da je naš proizvod strojna oprema, teško vam je poslati uzorke, međutim, možemo vam poslati katalog, srdačno Vas pozdravljamo da dođete u našu tvrtku.

3. Koje je vrijeme isporuke vašeg stroja?

A: Općenito, vrijeme isporuke naše mašine je oko 30 dana, prilagođena mašina će biti isporučena kao pregovori s našim klijentima.

image003


Istraga