Filter za azotni gas

1. Filter filtera za azot Uvod Ovaj plinski filter koristi naprednu i pouzdanu patronu filtera za zrak kako bi se postigla najbolja izvedba filtera za zrak. Širok izbor materijala filter uloška, kao što je ultra fino staklo, poliester, višeslojno staklo, polipropilen, ...

Detalji o proizvodu

1. Filter filtera za azot Uvod

Ovaj plinski filter koristi naprednu i pouzdanu patronu filtera za vazduh kako bi postigao najbolje performanse filtera za vazduh. Širok izbor materijala filter uloška, kao što su ultra fino staklo, poliester, višeslojno staklo, polipropilen, najlon, itd. pritisak ili DP.

image001

2.Our Advantages

a. Kompletna proizvodna postrojenja za četke: vlasništvo precizne radijalne bušilice, valjci za savijanje ploča, tokarski stroj, glodalica za glodanje, bušilica i glodalica, CNC mašina za rezanje plazmom, inverter pulsni aparat za zavarivanje argonom, inverter topljenje manipulator, aparat za zavarivanje gasa Co2, samopodešavajuća polica točkova, vožnja i druga napredna oprema.

b. Ispitna oprema za filter za samočišćenje četkica: Detektor rendgenskih zraka, Električna hidraulička pumpa za ispitivanje, mašina za istezanje i tako dalje, ako je potrebno, može se poslati račun za opremu.


3.Our service

a.Pružiti tehnički dizajn i rješenja;

b. Nova konstrukcija postrojenja;

Projektiranje i proizvodnja nestandardne opreme;

d.Profesionalna tehnička obuka i vođenje na licu mjesta prema ugovoru;

e.Support pribor u bilo koje vrijeme;

f.Tele-tehničke konsultacije i usluge;

g.drugi specijalni tehnički servis prema zahtjevima klijenta.

image003Istraga