Separator gasnog filtera

1.Gas filter separator Uvod Prirodni vazdušni filter je filter za posude za filtriranje u sistemu cevovoda i široko se koristi u industrijskim sistemima za filtriranje i filtraciji vazduha. Ima ugljeni filter i filter od nerđajućeg čelika za odvajanje vode ili čvrstog materijala od prirodnog gasa.

Detalji o proizvodu

1.Gas filter Separator Uvod

Prirodni vazdušni filter je filter za posude za filtraciju u sistemu cevovoda i široko se koristi u industrijskim sistemima za filtriranje i filtriranju vazduha. Ima ugljeni filter i filter od nerđajućeg čelika za odvajanje vode ili čvrstog materijala od prirodnog gasa.

image001


2. Prednosti

Cake Odlično pražnjenje torte.

To Lako se prilagođava zgušnjavanju kaše.

Imum Minimalna površina poda.

Ically Mehanički jednostavna jer nema složenih zaptivnih uvodnica ili ležajeva.

And Mokar i suv iscjedak

Sol Filtrirane čvrste materije se uklanjaju i ispuštaju putem povratnog plina, pa se filter za kolač može koristiti za reakciju.

■ Neprekidno zgušnjavanje


3.FAQ

1. Kao što je vrijeme isporuke će potrajati dugo vremena, kako možete osigurati stroj neće biti slomljena?

A: Naša mašina je omotana filmom, kako bi se osiguralo da mašina može biti isporučena našim kupcima bez problema, mi ćemo koristiti čeličnu žicu da popravimo stroj sa kontejnerom.

2. Nakon što naručimo, da li ćete sada organizirati instalaciju stroja?

A: Sve mašine će biti testirane i prije isporučene, tako da se gotovo od njih može koristiti izravno, ai naša mašina se lako instalira, ako kupac treba našu pomoć, bit će nam zadovoljstvo organizirati instalaciju, ali sve troškove će biti naplaćeni.

3.Što je vrijeme isporuke filtera?

A: Općenito, 35 dana nakon uplate, ako OEM, to će biti 40-45 dana nakon uplate, luka isporuke je Šangaj.

image003


Istraga