Sistem gasnog goriva

1.Glavni gasni sistem Uvod U proces separacije nafte i vode opremljen je sa sabirnim kasetama i kasetama za odvajanje, kada medijum protječe kroz svoje unutrašnje, tada će biti četiri procesa - filtracija, koalescencija, naseljavanje, odvajanje, kako bi se ostvarili odstranjivanje...

Detalji o proizvodu

1.Glavni gasni sistem Uvod

U procesu separacije nafta-voda opremljena je sa koalescentnim kasetama i separacionim kasetama, kada medijum protječe kroz svoje unutrašnje, tada će biti četiri procesa-filtracija, koalescencija, naseljavanje, separacija, kako bi se ostvarilo uklanjanje vlage, srednja alkalija i sol organske kiseline rastvorljiva u vodi i sl.

image001


2.Specifikacije

Materijal školjke: 20 #, 345Q, nehrđajući čelik
Micron raspon ocjena: manje od 0,3 mikrona, 0,3 mikrona, 0,5 mikrona, 1 mikron, 5 mikrona, 10 mikrona
Veličina kertridža: OD3.5 ''. 4.5 ''. 6 ''; Dužina16,18,20,32,36,40,72 ''
Početni pad tlaka: ≤50bar
Promenljiv pad pritiska: <>
Radna temperatura: 0 ~ 120 ℃


3.Procesni tok

a. Da bi se produžio radni vek kasetnih kertridža i poboljšala efikasnost odvodnjavanja, preporučuje se dodavanje predfiltera u prednji deo separatora filtera za koalescenciju. Glavna svrha predfiltra je da se uklone srednje velike nečistoće i čvrste čestice željeznog oksida, željezovog sulfida i drugih štetnih nečistoća.
b. Svaki uređaj je dizajniran sa obilaznicom, pogodnom za zamenu kertridža, a zatim obezbedite da sistem radi neprekidno.
c. Na dnu svake opreme postoje 3 odvoda, što pogoduje uklanjanju prljavštine i odvajanju nečistoća.


image003_01image003_02

Istraga