Filter za gorivo

1.Fuel plin filter Uvod To je naširoko koristi u metalurgiji, kemijskoj, nafte, medicine, hrane, rudarstva, električne energije i gradske vodoopskrbe. Kao što su industrijske otpadne vode, filtracija cirkulirajuće vode, regeneracija emulzije, filtracioni tretman otpadnog ulja, kontinuirano lijevanje vode ...

Detalji o proizvodu

1. Filter za gasni plin Uvod

Široko se koristi u metalurgiji, hemijskoj, naftnoj, medicinskoj, prehrambenoj, rudarskoj, električnoj i gradskoj vodoopskrbi. Kao što su industrijske otpadne vode, filtracija cirkulirajuće vode, regeneracija emulzije, filtracioni tretman otpadnog ulja, sistem kontinuiranog lijevanja vode u metalurškoj industriji, vodovodni sustav visoke peći, sistem za uklanjanje kamenca s vodom pod visokim pritiskom. To je napredan, efikasan i jednostavan za upravljanje automatskim uređajem za filtriranje.

image001


2. Aplikacija

Self Automatsko samočistiono cjedilo može se koristiti u gotovo svim industrijskim pročišćivačima vode, kao što je opskrba vodom, sustav za pročišćavanje vode, odvratnost vode, miris slane vode koja se koristi za hlađenje, obradu i zaštitu od požara. Ovaj sistem upravljanja filterom može osigurati ciklus vodnih resursa i uštedjeti troškove.

AreOvi mehanički očišćeni filteri su u širokoj upotrebi u prerađivačkoj industriji za zaštitu izmjenjivača topline, pumpe za cjevovode, sistema za recikliranje otpadnih voda itd.

█ Mehanički očišćene cjediljke visokog protoka mogu se koristiti u elektroenergetici kako bi se zaštitili izmjenjivači topline, pumpe za cjevovode, mlaznice za prskanje vode, sustav za recikliranje otpadnih voda, itd.

Self Automatsko samočistiono cjedilo može se koristiti za industriju prerade pulpe da bi se uklonilo vlakno iz vode kako bi se spriječilo začepljenje mlaznice, te odvojiti koru i čip u procesu cirkulacije.


3.Our service

a.Pružiti tehnički dizajn i rješenja;

b.Novo vođenje izgradnje postrojenja;

Projektovanje i proizvodnja nestandardne opreme;

d.Profesionalna tehnička obuka i vođenje na licu mjesta prema ugovoru;

e.Support pribor u bilo koje vrijeme;

f.Tele-tehničko savjetovanje i usluge;

g.drugi specijalni tehnički servis prema zahtjevima klijenta.

image003Istraga