Filter za suhi plin

1.Sušni filter za plin Uvod Koristi se za uklanjanje prašine, čvrstih čestica i rđe u sistemu za filtriranje gasa. Ovaj plinski filter koristi naprednu i pouzdanu patronu filtera za vazduh kako bi postigao najbolje performanse filtera za vazduh. Širok izbor materijala uložaka filtera, ...

Detalji o proizvodu

1. Filter za suhi gas Uvod

Primenjuje se za uklanjanje prašine, čvrstih čestica i rđe u sistemu za filtriranje gasa. Ovaj plinski filter koristi naprednu i pouzdanu patronu filtera za vazduh kako bi postigao najbolje performanse filtera za vazduh. Širok izbor materijala filter uloška, kao što su ultra fino staklo, poliester, višeslojno staklo, polipropilen, najlon, itd. pritisak ili DP.

image001


2.Poljoprivredna aplikacija za filtraciju navodnjavanja

Filtar za četke za samočišćenje je opremljen kućištem filtera za vodu od nehrđajućeg čelika i materijalom filtera od 200 mikrona, koji će imati najbolje performanse u pročišćavanju riječne vode kako bi se uklonili listovi, pijesak, krute tvari i suspendirane tvari. Kao što su podzemna voda, komunalna voda, rijeka, jezero, morska voda, vrt, rasadnik, staklenik, tereni za golf, park.

3.FAQ

a. Kako će period isporuke trajati dugo, kako možete biti sigurni da mašina neće biti slomljena?

A: Naša mašina je omotana filmom, kako bi se osiguralo da mašina može biti isporučena našem kupcu bez problema, mi ćemo koristiti čeličnu žicu da popravimo mašinu sa kontejnerom.

b. Nakon naručivanja, da li ćete sada organizovati instalaciju mašine?

A: Sve mašine će biti testirane i prije isporučene, tako da se gotovo od njih može koristiti izravno, ai naša mašina se lako instalira, ako kupac treba našu pomoć, bit će nam drago da uredimo instalaciju, ali sve troškove. će biti naplaćeni.

c.Što je vrijeme isporuke filtera?

A: Općenito, 35 dana nakon uplate, ako OEM, to će biti 40-45 dana nakon uplate, luka isporuke je Šangaj.

image003


Istraga