Cjedilo za dizel gorivo

1. Cjedilo za dizel gorivo Uvod U procesnu separaciju nafta-voda opremljene su kasetama za slaganje i kasetama za odvajanje, kada medijum protječe kroz svoje unutrašnje, onda će se odvijati četiri procesa-filtracija, koalescencija, naseljavanje, odvajanje, kako bi se ostvarilo ...

Detalji o proizvodu

1. Uvod u filtar za dizel gorivo

U procesu separacije nafte i vode ljuska je opremljena sa koalescentnim kasetama i separacionim kasetama, kada medij protječe kroz svoje unutrašnje, tada će biti četiri procesa - filtracija, koalescencija, naseljavanje, separacija, kako bi se ostvarilo uklanjanje vlage, srednja alkalija i sol organske kiseline rastvorljiva u vodi i sl.

Pošiljka.    

image001


2.Procesni tok

1. kako bi se produžio vijek trajanja spremnika za koalescenciju i poboljšala učinkovitost odvodnjavanja, preporučuje se dodavanje predfiltera u prednji dio separatora filtra za koalescenciju. Glavna namjena predfiltra je uklanjanje srednje velikih nečistoća i čvrstih čestica željeznog oksida, željeznog sulfida i drugih štetnih nečistoća.
2. Svaki uređaj je dizajniran sa obilaznicom, pogodan u zamenskim kertridžima, a zatim osigurajte da sistem radi kontinuirano.
3. Na dnu svake opreme postoje 3 odvoda, što doprinosi uklanjanju prljavštine i odvajanju nečistoća.


3.Our service

Ø Osigurati tehnički dizajn i rješenja;

Ø Nove smjernice za izgradnju postrojenja;

Ø Projektovanje i proizvodnja nestandardne opreme;

Ø Stručna tehnička obuka i vođenje na licu mjesta prema ugovoru.

image003_01image003_02

  


Istraga