Filter za dušik od nehrđajućeg čelika komprimiranog zraka

1. Komprimirani zrak od nehrđajućeg čelika Filtar za zrak Uvod Prirodni zračni filter je cjedilo predfiltracijske posude u cjevovodnom sustavu i široko se koristi u industrijskim filtracijskim sustavima i rješenju za filtriranje zraka. Ima ugljeni filter i filter od nehrđajućeg čelika za odvajanje vode ili krutih ...

Detalji o proizvodu

1.Kompresirani vazduh od nehrđajućeg čelika, filtar Uvod

Prirodni vazdušni filter je filter za posude za filtraciju u sistemu cevovoda, i široko se koristi u industrijskim sistemima za filtriranje i filtriranju vazduha. Ima ugljeni filter i filter od nerđajućeg čelika za odvajanje vode ili čvrstog materijala od prirodnog gasa.

image001


2.Tehničke karakteristike

Work Maksimalni radni pritisak: 40.0Mpa
Temperature Maksimalna temperatura: -10 ~ 60 ℃ (podsjetite kada temperatura prelazi 60 ℃)
: Mediji: plin, proizvedeni plin, tečni naftni gas i različiti ne korozivni gasovi
Standard Proizveden standard: GB150 ASME
: Uputstvo za ulaz / izlaz: horizontalno, vertikalno

■ Materijal ljuske: 20 # M 16Mn M 16MnR M 16MnDR 、 304、316L

■ Elementi:

: Elementi materijala: Aluminij + 304, u potpunosti 304

 

3. Aplikacija

Ovaj četkasti filter se naširoko koristi u filtraciji rashladne vode, štiti mlaznicu tuša, tretira tretman otpadnih voda, komunalna ponovna upotreba vode, tretman vode u skladištu, pre-filtracija prije RO sustava, kiselinsko kisanje, bijela filtracija vode, stroj za brizganje; Sistem pasterizacije; Sistem vakuumske pumpe; Sistem kompresora zraka; Sistem kontinuiranog lijevanja; Primjena za obradu vode; Sistem hlađenja grejanja i grejanja.

image003Istraga