Filter za odvajanje vazdušne vode

1.Air filter za separaciju vode Uvod U proces separacije nafte i vode opremljena je kasetnim kapsulama i kasetama za odvajanje, kada medijum protječe kroz svoje unutrašnje, tada će se odvijati četiri procesa - filtracija, koalescencija, naseljavanje, odvajanje, kako bi se ostvarila ...

Detalji o proizvodu

1. Filter vazduha separatora vode Uvod

U procesu separacije nafte i vode ljuska je opremljena sa koalescentnim kasetama i separacionim kasetama, kada medij protječe kroz svoje unutrašnje, tada će biti četiri procesa - filtracija, koalescencija, naseljavanje, separacija, kako bi se ostvarilo uklanjanje vlage, srednja alkalija i sol organske kiseline rastvorljiva u vodi i sl.

image001


2.Features

Mediji prvi iznutra prema van teče kroz koalescentne patrone, ovaj kertridž ima posebnu dvostruku funkciju filtracije i koalescencije, visokoprecizan filtrirajući sloj unutrašnjih kasetnih kertridža može efikasno blokirati čestice nečistoće, posebno onečišćene emulgatorske stabilnosti. kao što je željezni oksid i željezo sulfid itd. također bolje za naknadnu funkciju demulsifikacije i koalescencije, Nakon što se medijum za filtriranje ulije u sloj koalescentne demulzije, njegov 'poseban materijal može napraviti demulzifikaciju, a fina i slobodna voda će formirati veliki pad, Velike kapi će potonuti Gravitacija, manji pad kapi će teći sa medijima u kasetama za separaciju, kasetama za odvajanje se proizvode patentni materijali sa dobrim hidrofobnim performansama. kada medijum iznutra i izvana struji kasetu za razdvajanje, samo kada mediji prođu, male kapljice su potpuno efektivno presrećene kertridžima, a zatim se spajaju u velike kapljice i tako dalje odvajaju vodu.


3.Struktura

Separator za tekućinsko-tekuće koalescenciju opremljen je sa dvije grupe različitih funkcija patrone u unutrašnjem; Kućište separatora je metalno kućište i opremljeno je mjeračem poluge, manometrom, odzračnim ventilom, ispusnim ventilom, online spojnicama uzoraka i drugim priborom.

image003


Istraga