Ручни елементи филтера филтера за филтер воде

Увођење филтера ручне четкице У процесу цјевовода се користи ручни четкасти филтер за ефикасно уклањање нечистоћа у течности. Обично ће бити уграђен у цевовод за рђу, песак и остале чврсте нечистоће у филтеру за течност како би заштитили опрему за цевовод од оштећења и ...

Detalji o proizvodu

Увод у ручни филтер четке  

Ручни филтер четкица се користи у процесу цјевовода како би се ефикасно уклониле нечистоће у течности. Обично ће се инсталирати у цевовод за рђу, песак и остале чврсте нечистоће у филтеру за течност како би заштитили опрему за цевовод од оштећења и блокирања, што ће учинити опрему машине, компресоре, пумпе, вентиле, инструмент радити и нормално радити. Зато је ручни четкни филтер важна машина за постизање стабилног процеса и сигурно гарантује производњу.
Ручни филтер четкица користи четкицу за четкицу и четкицу унутар филтер екрана како би уклонили прљаву, нечистоће и друге честице, а затим испуштали из вентила за одвод.

Технички подаци

Дизајн шифра: ХГ / Т20592
Материјал: СС304, СС316Л
Дизајн притисак: 1,0Мпа
Температура дизајна: 80 ℃
Материјал заптивки: НБР


Модел

Капацитет протока

Пречник улаза и излаза

Пречник каросерије

ИНОЦО-КСФ-М-20

20м3 / х

ДН50

159

ИНОЦО-КСФ-М-30

30м3 / х

ДН80

219

ИНОЦО-КСФ-М-50

50м3 / х

ДН100

273

 

Ппликација

● Примена индустријске воде за филтрацију

Ова филтер четка се широко користи у филтрацији воде за хлађење, штити млазницу за туш, третира третман отпадне воде, поновно коришћење комуналне воде, третман воде у магацину, пре-филтрацију прије РО система, киселост, филтрирање беле воде, машина за бризгање пластике; Систем пастеризације; Систем вакуум пумпе; Систем компресора ваздуха; Систем континуираног ливења; Апликација за третман воде; Систем хлађења грејања и грејања.

● Пољопривреда Примена у филтрацији наводњавања

Филтер за четкање са само-чишћењем је опремљен кућиштем за водени филтер од нерђајућег челика и материјалом од 200 микрона, који ће имати најбоље перформансе у пречишћавању речних вода како би се уклонио лист, песак, чврста супстанца и суспендоване чврсте материје. Као подземне воде, комунална вода, река, језеро, морска вода, башта, расадник, стакленик, терени за голф, парк.


图片3.png

Наше предности

а. Продужено искуство у производњи: специјализовани смо за аутоматско чишћење филтера, као што су филтер четкица, филтер за стругање, кућиште филтера од нерђајућег челика, филтер за повратну воду, кућиште филтера за кесе и филтер кућиште филтера са искуством од 10 година.
б. Комплетна производна постројења за филтер четки: поседовање прецизне радијалне машине за бушење, ваљка за савијање плоча, струг, машина за глодање глодалице, машина за бушење и глодање, машина за резање плазме ЦНЦ, аргентински арматурни заваривач са импулсним пулсним апаратом, поларна заштитна машина за заваривање инвертора, заваривање манипулатор, Цо2 плински заштићени апарат за заваривање, само-подесива полица за полуге, вожњу и друге напредне опреме.
ц. Тестна опрема за филтер за чишћење само за чишћење: рентгенски детектор, електрична хидрауличка испитна пумпа, машина за истезање и сл., Ако је потребно, рачун за опрему може се послати.
д. Наши техничари ће обављати редовно одржавање на овим машинама како би им гарантовали да раде добро.
图片4.png

ФАК

1. Да ли се машина може прилагодити нашој потреби, као што је ставити на наш лого?
О: Сигурно наша машина може бити прилагођена вашој потреби, такође је доступан и ваш лого.
2. Што се тиче услуге после продаје, како можете да решите проблеме који су се десили у вашем времену у иностранству?
О: Гаранција на нашу машину обично је 12 месеци, у овом периоду, одмах ћемо организовати међународну експрес, како би били сигурни да ће замењиви дијелови бити испоручени што је пре могуће.
Гаранција квалитета: 12 месеци након операције, али не више од 18 месеци након што је опрема испоручена (гаранција не укључује потрошне делове).
3. Да ли је ваша цена конкурентна?
О: Само машина добре квалитете коју испоручујемо. Сигурно ћемо вам дати најбољу фабричку цену засновану на врхунском производу и услугама.
4.Који су услови плаћања прихваћени?
А: Т / Т или Л / Ц или Вест Унион или Монеиграм или Паипал, други су добродошли.
5.Како је ваша роба квалитет?
О: Сарадјујемо са многим светским клијентима већ дуги низ година, на примјер, клијентима Цоноцо Пхиллипс, Схелл, Флуор, Синопец, ПетроЦхина, Самсунг инжењеринг, БАСФ, Баиер, Ворлипесонс итд.
Наши производи су добили добар одговор од наших купаца.
6.Каква опрема имате за НДТ инспекцију?
О: Имамо ултразвучни детектор дефеката, ав минијатурни магнетни детектор јака, магнетни детектор и детектор пенетрације.


图片1.png

Istraga