Систем за филтрирање сувог гаса

Увођење филтера сувог плина ЛЦН-1 филтер сувог гаса је високо ефикасна филтер филма за уклањање честица прашине из филтрационог ваздуха. Примјењује се за уклањање прашине, чврстих честица и рђе у систему за филтрирање гаса. Овај гасни уређаји користе напредни и поуздани кертриџ за ваздушни филтер како би постигли ...

Detalji o proizvodu

Увод у филтер за сухи гас

Филтер сувог гаса ЛЦН-1 је високо ефикасна филтерна посуда за уклањање честица прашине из филтрационог ваздуха. Примјењује се за уклањање прашине, чврстих честица и рђе у систему за филтрирање гаса. Овај гасни уређаји користе напредни и поуздани кертриџ за ваздушни филтер како би постигли најбоље перформансе ваздушног филтера кертриџа. Велики избор филтер кертриџа, попут ултра фине стаклених влакана, полиестера, вишеслојног фибер стакла, полипропилена, најлона и сл. Опција избора кертриџа филтера ваздуха базира се на различитим радним условима, као што су филтери, радна температура, радни притисак или ДП.

гас филтер систем.јпг 

Принцип рада

Након што гас који садржи нечистоће у ваздушни филтер кертриџа, велике честице ударе са дефлектором унутар филтера, почните да се одвојите од природног гаса. фине чврсте честице ће се уклонити када гас одлази споља кроз филтер филтер. Коначно, пречишћени гас излази из филтера за сух гас.
Један крај уређаја помоћу бљештавих или бљештавих прирубница за брзо отварање, отворите и затворите када замијените филтер кертриџ. Коришћење брзо отвореног затварања може се брзо укључити или искључити, потребно је само три минута, а тиме штеди време и избјећи неки сигурносни ризик приликом замјене елемента филтера.

технички параметри

■ Произведени стандард: ГБ150 или АСМЕ
■ Материјал пловила: ЦС, нерђајући челик (подсјетите када температура прелази 60 ° Ц)
■ Тачност филтера: 0.1μм, 1μм, 2μм, 3μ м, 5μм, 10μм
■ Ефикасност филтрирања: 99,98%
■ Инсталација: вертикално или хоризонтално

Апликација

■ Уклањање прашине гасом
■ Уклоните честице за сушење на постољу за сушење низводно
■ Уклањање честица катализатора на катализаторском кревету низводно
■ За мерне и регулационе станице
■ За градски систем дистрибуције гаса
■ Заштитите низводну опрему

ФАК

1. Како могу доћи до ваше фабрике?

О: Наша фабрика је близу Аеродрома Шангај, можемо да вас покупимо на аеродрому.

2. Која је ваша минимална количина наруџбе, можете ли ми послати узорке?

О: Наша минимална количина је 1 сет, пошто је наш производ стројна опрема, тешко вам је послати узорке, међутим, можемо вам послати каталог, топло добродошлицу да посетите нашу компанију.

3. Које је време испоруке ваше машине?

О: Уопште, време испоруке наше машине је око 30 дана, прилагођена машина ће се испоручивати као преговарање са нашим клијентима.

4. Како ће се транспортни период потрајати дуго, како можете осигурати да машина неће бити прекинута?

О: Наша машина је умотана у филм, како би се машина сигурно испоручила нашем купцу, користићемо челичну жицу да поправимо машину са контејнером.

5. Што се тиче накнадне продаје, како можете да решите проблеме који су се десили у вашем времену у иностранству?

О: Гаранција на нашу машину обично је 12 месеци, у овом периоду, одмах ћемо организовати међународну експрес, како би били сигурни да ће замењиви дијелови бити испоручени што је пре могуће.

Гаранција квалитета: 12 месеци након операције, али не више од 18 месеци након што је опрема испоручена (гаранција не укључује потрошне делове).

6. Како могу добити накнадни сервис?

О: Ми ћемо вам послати резервне дијелове бесплатним ако нас проблеми проузрокују. Ако су то проблеми сачињени од мушкараца, ми такође пошаљемо резервне делове, иако се наплаћује. Било који проблем, можете нас директно назвати.


图片 6.пнг


Istraga