ТФЕГ-ИИ серија ПТФЕ Фолд Кертриџи

ТФЕГ-ИИ серије ПТФЕ-картуше и нтродукција Течни стерилизацијски кертриџи за сложене услове. Увезена из јапанске хидрофилне ПТФЕ мембране се користи за директну филтрацију без претходног влажења. Производ има одличну отпорност на корозију, отпорност на оксидацију, органске раствараче ...

Detalji o proizvodu

ТФЕГ-ИИ серије ПТФЕ фолд картуше   и производ

Течни стерилизацијски кертриџи за сложене услове. Увезена из јапанске хидрофилне ПТФЕ мембране се користи за директну филтрацију без претходног влажења. Производ има одличну отпорност на корозију, отпорност на оксидацију, отпорност на органске отапала, може филтрирати све врсте корозивне течности. посебно погодан за уклањање честица и стерилизацију филтрације хемијских реагенаса, реагенси високе чистоће, корозивне течности, оксидирајуће течности.


Ц параметри паљења

Материјал

мембрана

хидрофилни ПТФЕ кертриџ

подршка

стр

шкољка

стр

крај поклопца

стр

о-ринг

ЕПДМ / ВИТОН / Ф4 околина / силицијум

заптивање

заваривање топлим таложењем (без лепка)

веза

222,226

димензија ММ

Диа.

68,83,150

Л

250,500,750,1000,1500

филтер подручје / 68-10 "

0.6М2

микрон рејтинг

0.1,0.22,0.45,1.3,5,10

позитиван пад притиска

4.2Кг / 23 ℃; 1.5Кг / 85 ℃;

проток и пад притиска

10 "

0.1μм

≥6Л / Мин, 0.21Бар

0.22μм

≥10Л / Мин, 0.21Бар

0.45μм

≥17Л / Мин, 0.21Бар

Апликација  

■ Аутоматски самочистач за цишцење може се користити у готово свим индустријским прочишћивачима воде, као што је водоснабдевање, пречишћени систем воде, одвратан водом, мирис слане воде која се користи за хлађење, прераду и заштиту од пожара. Овај систем управљања филтером може осигурати циклус водних ресурса и уштедјети трошкове.
■ Ови механички очишћени филтери се широко користе у прерађивачкој индустрији ради заштите топлотних измјењивача, цјевовода, система за рециклажу отпадних вода итд.
■ У електроенергетској индустрији могу се користити механички очишћени цевоводи са високим протоком за заштиту измењивача топлоте, цевоводне пумпе, млазнице за распршивање воде, система за рециклажу отпадних вода итд.
■ Аутоматско самочишћење сита може се користити за индустрију прераде целулозе како би уклонила влакна из воде како би се спречило запушавање млазнице и раздвојили коре и чип у процесу циркулације.
■ Механички очишћени цевоводи са високим протоком могу се користити за третман отпадних вода, друга обрада филтера канализације, филтрирање отпадне воде у другом кораку, а затим обезбеђивање чисте воде за биљке.
■ Машине за механичко пречишћавање високог тока могу се користити у металопрерађивачкој индустрији како би се обезбедила велика чиста вода за гашење, дерење, пећ, итд.


图片2.png

ФАК

1. Који ниво квалитета су ваши производи?
О: Имамо цертификат ЦЕ, ИСО, СГС, ТУВ, Росх, АСМЕ до сада.
2. Што се тиче услуге после продаје, како можете да решите проблеме који су се десили у вашем времену у иностранству?
О: Гаранција на нашу машину обично је 12 месеци, у овом периоду, одмах ћемо организовати међународну експрес, како би били сигурни да ће замењиви дијелови бити испоручени што је пре могуће.
Гаранција квалитета: 12 месеци након операције, али не више од 18 месеци након што је опрема испоручена (гаранција не укључује потрошне делове).
3.Како могу да верујем вашој компанији?
О: Са десетогодишњим професионалним дизајном, можемо Вам понудити прикладан предлог и најнижу цену
а. Оцењено од треће стране, националних патената и ЦЕ, ИСО, АСМЕ за сву опрему.
б. За нашу машину веома добро радимо на зони заваривања и површинској обради.
4.Који су услови плаћања прихваћени?
А: Т / Т или Л / Ц или Вест Унион или Монеиграм или Паипал, други су добродошли.
5.Како је ваша роба квалитет?
О: Сарадјујемо са многим светским клијентима већ дуги низ година, на примјер, клијентима Цоноцо Пхиллипс, Схелл, Флуор, Синопец, ПетроЦхина, Самсунг инжењеринг, БАСФ, Баиер, Ворлипесонс итд.
Наши производи су добили добар одговор од наших купаца.
6. Које врсте физичко-хемијског тестирања можете пружити?
О: Физичко и хемијско тестирање које пружамо укључују:
Анализа величине честица
тестирање хемијског састава
тестирање физичког својства: испитивање тврдоће, испитивање перформанси затезања, испитивање утицаја собне температуре, испитивање утицаја на ниске температуре
НДТ: ПТ, МТ, УТ и РТ
Металлографско испитивањеМолим Вас, слободно нам пошаљите ваше детаљне податке   Потребно је да будете задовољни нашим услугама.


Istraga