Трипле Ацтион Статиц Микер

1.Трипле Ацтион Статиц Миксер Увод Коефицијент хомогености течне-течне фазе и течног-чврсте фазе је следећи: σ Кс ≤1-5%. Погодан је за мешање, реакцију, екстракцију, апсорпцију, бризгање, боју, пренос топлоте и друге процесе у хемијској, нафтној, ...

Detalji o proizvodu

1.Трипле Ацтион Статиц Микер Увод

Коефицијент хомогености течности-течне фазе и течног-чврсте фазе је следећи: σ Кс ≤1-5%. Погодна је за мешање, реакцију, екстракцију, апсорпцију, бризгање, боју, пренос топлоте и друге процесе у хемијској, нафтној, фармацеутској, прехрамбеној, хемијској, хемијској, пластичној и заштитној индустрији, заштити животне средине, синтетичким влакнима, рударству и металургији и другим пољима , а посебно погодна за вискозне медије спојене са релативним протоком и нечистоће при вискозности не више од 10 центипоиса.

image001


2.Апликација

Погодно за вискозност ≤ 106 ЦП

Течно-течност, течност-чврста реакција, екстракција, апсорпција, усклађивање пластичних боја, екструзија, процес преноса топлоте. Посебно погодан за мали проток са нечистоћама вискозне средине.

Примењују се нафту, хемијску, фину хемијску, пластичну израду, заштиту животне средине, металургију и друге индустрије у мешању високог вискозитета.


3.ФАК

а.Ако ћу морати да останем код вас неколико дана, да ли је могуће резервисати хотел за мене?

О: Увек ми је задовољство, резервација хотела је на располагању.

б. О сервису после продаје, како можете да решите проблеме који су се десили у вашем времену у иностранству?

О: Гаранција на нашу машину обично је 12 месеци, у овом периоду, одмах ћемо организовати међународну експрес, како би били сигурни да ће замењиви дијелови бити испоручени што је пре могуће.

Гаранција квалитета: 12 месеци након што је опрема била у употреби, али не више од 18 месеци након што је опрема испоручена (гаранција не укључује потрошне делове).

ц. Како могу да верујем вашој компанији?

О: Са десетогодишњим професионалним дизајном, можемо Вам понудити прикладан предлог и најнижу цену

д. Оцењено од треће стране, националних патената и ЦЕ, ИСО, АСМЕ за сву опрему.

е. За нашу машину веома добро радимо на зони заваривања и површинској обради.

image003

 


Istraga