Топ у кућишту филтра кућишта индустријски филтер

Врхунски увод у кућиште филтера за врећу Висококвалитетни топ-ин филтер са напредним дизајном осигурава изврсну ефикасност филтрирања, погодан за строго захтјеве примјене с комбинацијом одличних перформанси филтрирања, високе поузданости и практичног рада. Погодно за грубе ...

Detalji o proizvodu

Врх у уводу кућишта филтра за врећу

Врхунски филтер високих перформанси са напредним дизајном осигурава изврсну ефикасност филтрирања, погодан за строго примјењивање захтјева са комбинацијом одличних перформанси филтрирања, високе поузданости и практичног рада.
Погодно за оштре услове филтрације. Мање течности без филтрирања, погодне за замену филтер кеса, пружају одлично заптивање. Дизајн лака на врху може омогућити гладак и стабилнији ток течења.

одлика  

Врхња структура и структура поклопца
Укупна импакција и заптивање горњег поклопца
Ротацијски тип за око
Електролитичка кошара за филтрирање полираног филтера
Подесива подлога за подупирање
Лако и брзо мењање врећа
Нема цурења заптивања
Прикладан и чврсти отворени уређај
Најбољи носач филтера и лако се чисти
Стабилна и подесива структура


图片4.png

Спецификације  

Врх у кућишту филтера за вреће Стандардизоване информације
Тип: течност тече у врху, напоље одоздо
Радни притисак: 0.3 Мпа ~ 0.8Мпа
Материјал: СС304, СС316Л
Пречник улазног и излазног прикључка: 2 "(ДН50) прирубнички прикључак, 1/4" вентила и млазница манометра. Може се уградити подесиви носач за подизање и монтажу.
Површински третман: пескирање или полирање. шупљој кугли или уграђеној подршци, а грејна јакна може бити у опцији


Реф стандард :

ХГ21637-91, ГБ150-2011

Стандардна прирубница:

ХГ ГБ СХ ХГЈ ЈБ АНСИ ЈИС.

Тип конекције:

нити, обруч, прирубница.

Улаз излаз:

1-1 / 2 ".

Величина одвода:

1/4 ".

Модел торбе филтера:

1 # 2 #, 3 #, 4 #.

Тачност филтрације:

0.5ум-800ум.

Дизајн притисак:

1.6Мпа.

Температура дизајна:

120 ℃.

Површинска обрада:

стаклена лопта за експлозију песка; Пољски; санитарни ниво

图片2.png


Избор модела  

Drawing for top in bag filter.jpg 


Модел

Величина торбе

Проток
М3 / Х

Висина шкољке
(ММ)

Укупна висина
(ММ)

Промјер шахта
(ММ)

Пречник торбе
(ММ)

Улаз излаз

СГД-ИН-1

1

20

500

720

219

170

1 '' - 4 ''

СГД-ИН-2

2

40

700

1070

219

170

1 '' - 4 ''


Апликација

产品 说明 模板 254114.пнг

Аутомотиве

Филтрирање предобличног купатила, филтрација Е-Цоат-а, горњег слоја и прозирног слоја, прајмера, филтара прстенастих боја, делова за чишћење делова, честица за цртање, мазива, металних радних течности и филтера за унос пумпе.

产品 说明 模板 254459.пнг

Хемијски

Обнављање катализатора, уклањање скале цеви, полирање водених процесних течности, алкалије, киселине и растварача, филтрирање емулзија и дисперзија, уклањање гела од смола. Уклањање активног угљена или катализатора у финој хемијској индустрији представља типичан примјер захтевне примјене у процесу хемијске обраде. ИНОЦО филтер кесе испуњавају ове захтјеве за примјеном за високу ефикасност филтрирања заједно са дугим веком трајања и поузданошћу.

产品 说明 模板 255038.пнг

Електроника

Обрада ваљка и чипова, електронска купатила за етерирање, фото-хемијско полирање и филтрирање воде са високом температуром и префилтрирање различитих мембранских филтрацијских процеса како би се побољшала њихова трошковна ефикасност. ИНОЦО филтер кесе показују потребну чистоћу, ефикасност и доследне перформансе.

产品 说明 模板 255469.пнг

Храна и пиће

Полирање филтрације вина, алкохолних пића и пива, уклањање честица из јестивих уља, уклањање угљеника из целулозе, уклањање муља у желатини, течни шећер, дебели сок, полирање кукурузног сирупа, прерада скроба, прерада млека и безалкохолна пића. Многе ИНОЦО филтер кесе су у складу са ФДА, па чак и са ЕЕЦ стандардима за обраду хране и могу задовољити јединствене и разноврсне захтеве ових апликација.

产品 说明 模板 256007.пнг

Обрада метала

Филтрирање хидрауличког уља, филтрација система за претреативу, рекуперацију племенитих метала, радне флуиде метала и једињења за цртање. Машине за чишћење делова користе наше филтер кесе за минимизирање остатка прљавштине на деловима.

产品 说明 模板 256358.пнг

Петрохемија

Филтрирање мазивних уља, додатака за гориво, побољшано уље за одвођење, филтрирање аминских раствора, филтрирање гликолних течности, процесе пречишћавања гаса, процесе дестилације и пуцања, подлошке за амине, офф-схоре филтарске станице, бушење уља и ињектирајуће течности.

产品 说明 模板 256762.пнг

Боја и лак

Одстрањивање агломерата, уклањање коагулата боје, филтрирање растварача, уклањање контаминаната за складиштење, линије за пуњење и линије за мешање боје, пречишћавање мономера.

产品 说明 模板 257071.пнг

Фармацеутски

Опоравак скупих активних састојака, обнову катализатора, пречишћавање и уклањање активног угљена, филтрирање желатина, хормони, екстракти витамина, полирање биљних смеша, уклањање протеина из плазме, филтрирање физиолошких раствора.

产品 说明 模板 257454.пнг

Смоле, пластике, мастила и премаза

Уљана и полимерна филтрација, дисперзије, полимеризацијске серије, смоле за конзерву у ланцима, мешање пластичних маса, штампарско мастило, обрада пластике, премази за папир, филтрацију течности са млаком млазом високе чистоће.

产品 说明 模板 257814.пнг

Третман водом

Филтрација бушотине за воду, постројења за пречишћавање воде, уклањање муља, уклањање скале цеви, уклањање пијеска и алги из морске воде, обнављање јонске измјене, уклањање калцијума, филтрирање хемикалија за пречишћавање воде, уклањање прашине из инсталација расхладног торња. Филтрација површинске воде је област која традиционално доминира филтрацијом кертриџа. Сада, висока ефикасност и дуг век трајања ИНОЦО филтера високих перформанси представљају исплативу алтернативу скупим картриџима.


Istraga