Филтер воде од нерђајућег челика

1. Филтер без воде од челика Увод Напредни, ефикасан и једноставан за руковање аутоматским уређајем за филтрирање. Као индустријски отпад, филтрација циркулационе воде, регенерација емулзије, филтрациони третман отпадног уља, систем континуираног лијевања воде металуршких ...

Detalji o proizvodu

1. Безводни челични филтер за воду Увод

То је напредни, ефикасан и једноставан за руковање аутоматским уређајем за филтрирање. Као индустријски отпад, филтрација циркулационе воде, регенерација емулзије, филтрациони третман отпадног уља, систем континуалног ливења воде металуршке индустрије, водоводни систем високог пећи, уклањање воде систем са високим притиском воде.

image001(001)


2. Принцип рада

■ Процес филтрације

нефилтрирана течност улази у дно филтера елемента и пролази кроз филтер елемент од споља до унутрашњости. Онда ће нечистоће бити заробљене на спољашњој страни елемента. Како се нечистоће акумулирају, филтарски колач ће се постепено формирати. Што би могло уклонити мање честице.

■ Процес повратне паре

Процес прања страже се започиње док филтери досегну подешавање диференцијалног притиска или времена.

Излазни сигнал диференцијалног притиска диференцијалног притиска, покреће програмабилни контролер, програм ПЛЦ излази на вентил за активирање вентила, а вентил за отпуштање се отвара, протиче течност и пролази кроз елементе, чишћење филтера за честице честица на површини елемента.

3.Оур Сервице

а. Осигурати технички дизајн и рјешења;

б.

ц.Дизајн и израда нестандардне опреме;

д.Професионално техничко оспособљавање и вођење на лицу мјеста према уговору;

е. Прибор за додатну опрему у било ком тренутку;

ф. техничко саветовање и услуге;

Остала специјална техничка служба према захтевима клијента.

image003Istraga