Кућиште филтера воде од нерђајућег челика

1. Кућиште филтера за воду са водоотпорним челицом Увод Састоји се од три дела: кућишта торбе, пратеће корпе и филтер кеса. Према брзини протока, можете користити више врећа у кућишту торбе. Прво, течност улази у кућиште од улазног, који се могу ставити у страну или на врх, и ...

Detalji o proizvodu

1. Безводни челични филтер воде Увод

Састоји се из три дела: кућишта вреће, пратеће корпе и филтер кеса. Према брзини протока, можете користити више врећа у кућишту торбе. Прво, течност улази у кућиште из довода, који се може поставити у страну или на на врху, а затим прелијемо у филтер врећу која се причврсти корпом.


image001

2.Апликација

а.Аутоматско сито за само-чишћење може се користити у готово свим индустријским прочишћивачима воде, као што је водоснабдевање, пречишћени систем воде, одвратан водом, мирис слане воде која се користи за хлађење, прераду и заштиту од пожара. Овај систем управљања филтером може осигурати циклус водних ресурса и уштедјети трошкове.

б. Ови механички очишћени филтери се широко користе у прерађивачкој индустрији како би се заштитили измењивачи топлоте, цевоводна пумпа, систем за рециклажу отпадних вода итд.

ц. Машине за чишћење механичког чишћења са високим протоком могу се користити у електроенергетици како би се заштитили измењивачи топлоте, цевоводна пумпа, млазница за прскање воде, систем за рециклажу отпадних вода итд.

3.Оур сервис

а. Пружамо бесплатну техничку услугу о филтеру четкица и проблемима са апликацијама.

б.Фрее он-сите тоуринг и увођење наше фабрике.

ц. Обезбеђује процес дизајнирања и валидације бесплатно.

д. Ми можемо гарантовати благовремену испоруку робе.

е.Збирите праћење свих налога од стране посебне особе и благовремено обавестите клијенте.

ф. Све захтеве након продаје ће се реаговати у року од 24 сата.

1

image003_03image003_04image003_05Istraga