Нерђајући челик

1. Нерђајући челични филтер за течност Увод Филтер од нерђајућег челика се широко користи у металургији, хемији, нафти, медицини, прехрани, рударству, електричној енергији и урбаним водоснадбама. Као индустријски отпад, филтрација циркулационе воде, регенерација емулзије, третман филтрације ...

Detalji o proizvodu

1.Систем за чишћење течности од нерђајућег челика Увод

Филтер од нерђајућег челика се широко користи у металургији, хемији, нафти, медицини, прехрани, рударству, електричној енергији и урбаним водоснабдјевањима. Као индустријска отпадна вода, филтрација циркулационе воде, регенерација емулзије, филтрациони третман отпадног уља, систем континуираног лијевања воде металуршке индустрије, водени систем високе плоче, систем за уклањање воде са водом под високим притиском. То је напредни, ефикасан и једноставан за рад аутоматског филтера.

image001(001)

2.Оур Предности

а. Кратко време доставе: ако један контејнер 15-20 дана. Такође имамо и неке цеви и штапове стандардне величине, ако вам требају 3-5 комада, можемо ускоро испоручити.

б. Сигурно паковање: уље против рђе се шири на цијеви и шипке прије испоруке, пластичне капе на цевним крајевима како би се заштитила унутрашња површина, свака шипка се заштитила картонском цијеви. Коначно се пакује са морским пакетом или у дрвеном кућишту.

ц. Најбоља услуга после продаје: Преко 60% производа се продаје у југоисточној Азији, на Блиском истоку и Европи, а свим производима верују домаћи и страни купци.

3.ВРАТА СЕРВИС

а. Пружамо бесплатне техничке услуге о АХУ филтеру

б.Фрее он-сите тоуринг и увођење наше фабрике

ц. Обезбеђује процес дизајнирања и валидације бесплатно

д. Ми можемо гарантовати благовремену испоруку узорака и робе

е.Збирите праћење свих налога од стране посебне особе и благовремено обавестите клијенте

ф. Све захтеве након продаје ће се реаговати у року од 24 сата

1

2

3Istraga