Течни филтер од нерђајућег челика

1. Филтер без течног челика Увод Филтер од нерђајућег челика се широко користи у металургији, хемији, нафти, медицини, прехрани, рударству, електричној енергији и урбаним водоснабдјевањима. Као индустријски отпад, филтрација циркулационе воде, регенерација емулзије, третман филтрације ...

Detalji o proizvodu

1. Филтер без течног челика Увод

Филтер од нерђајућег челика се широко користи у металургији, хемији, нафти, медицини, прехрани, рударству, електричној енергији и урбаним водоснабдјевањима. Као индустријска отпадна вода, филтрација циркулационе воде, регенерација емулзије, филтрациони третман отпадног уља, систем континуираног лијевања воде металуршке индустрије, водени систем високе плоче, систем за уклањање воде са водом под високим притиском. То је напредни, ефикасан и једноставан за рад аутоматског филтера.


2.Технички параметри

имаге001

имаге002

 

3. Сам процес чишћења филтера

Када диференцијални притисак улазног и излазног цевовода достигне приказану вредност, филтер ће започети процес чишћења. Процес самочишћења садржи два корака: отвара се вентил за одвод; две четке од нехрђајућег челика које покреће унутрашњи мотор ће прочистити нечистоће које су узимане у мрежу, а затим се нечистоћу испуштају из одводног вентила .. Читав процес чишћења траје око 15 до 60 секунди, док за то време филтрира систем не престаје да тече и контролише контролни оквир.

Тип контроле: има три модела овог времена, диференцијалног притиска и ПЛЦ контроле.

 

4.Цомпани прекретнице

1996 Вуки Аоцхи Филтратион Екуипмент Цо, Лтд је основан у Вуки и постао прва компанија која производи ОЕМ производе за страног предузећа у Вуки.

2007 Вуки Аоцхи реструктуриран и ИНТ је основан који се фокусира на производњу и продају филтера и филтера елемената.

2011 Основана фабрика Нантонг производне базе филтер елемента.

2012 Основана фабрика Фуронг, за пројектовање и израду аутоматског система филтрације.

2014 Реструктуирано Гуангзхоу дингсуо, основана ИНТ анти-цорросион опрема корп.


имаге004

 


Istraga