Кутија од нерђајућег челика

1. Сито за кошаре од нерђајућег челика Увод Корпа за металне филтере може се поново користити за чишћење и кошта мање потрошње филтера медија. Очигледно може продужити животни век кључних уређаја, побољшати оперативну ефикасност и избјећи ризик од скраћеног трошења система. Филтер ИНОБС такође ради ...

Detalji o proizvodu

1. Сито од нерђајућег челика Увод

Корпа за метални филтер може се поново користити за чишћење и кошта мање потрошње филтера медија. Очигледно може продужити век трајања кључних уређаја, побољшати оперативну ефикасност и избјећи ризик од трошковног система. ИНОБС филтер такође добро функционише као директни филтер великих честица. Корпа за метални филтер се може поново користити за чишћење и троши мање потрошње филтера.

image001


2.ИНОЦО Дуал Баскет сита Спецификација

Филтар двоструке корпе, такође назван двоструки филтер за коше, углавном се састоји од два филтера корпе, који имају предност нове структуре, добро заптивање, високи проток, једноставан рад, широк опсег примене, снажну прилагодљивост и вишенамјенску опрему за филтрирање. Нарочито са малим клизним бочним вероватноћом, обезбедите прецизност филтера и брзо измените корпа филтера. У основи немају материјалну потрошњу, смањите оперативне трошкове.

3. Предност

■ Филтер за сакупљање може бити опремљен различитим количинама елемената како би се обезбедила максимална површина филтрирања у свакој апликацији кућишта филтера како би се смањио губитак притиска током рада.

■Супер висок проток

■ Велики филтер филтер и опције сортирања

■ потпуно аутоматско самочишћење, аутоматски је филтриран

■ Једноставан, поуздан и економичан

image003Istraga