Филтар за филтер воде за једнократну врећу

Увођење кућишта филтерског филтера за једнокрвни филтер Нови филтриран систем који је израђен од корпе од нерђајућег челика, филтерне торбе унутар кућишта филтера, филтер кошара од нерђајућег челика држи филтерску врећу и течност ће изаћи из довода, а затим филтрирати изнутра ...

Detalji o proizvodu

Увод у кућиште филтера за једну торбу

Кућиште филтера за једнократну врећу је нови систем за филтрирање, који је направљен од корпе од нехрђајућег челика, филтерне вреће унутар кућишта филтера, филтер кошара од нерђајућег челика држи филтарску врећу и течност ће изаћи из улаза, а затим филтрирати унутар врећице с смјер од унутрашњости до споља, прљаве честице ће бити заробљене у филтерној врећи. Док је замијењена филтер врећа, још увијек се може користити систем кућишта филтера цијелог кеса.

Drawing for single bag filter housing.jpg

Технички подаци

Пројектовање, производња, преглед и прихватање се односе на ХГ21637-91, ГБ150-2011.
Норма прирубнице: ХГ ГБ СХ ХГЈ ЈБ АНСИ ЈИС.
Тип везе: навој, обруч, прирубница.
Величина улаза и излаза: 1-1 / 2 ".
Величина одвода: 1/4 ".
Филтер торба модел: 1 # 2 #, 3 #, 4 #.
Тачност филтрирања: 0.5ум-800ум.
Дизајн притисак: 1.6Мпа.
Температура дизајна: 120 ℃.
Површинска обрада: пескирање, полирање, санитарно полирање

图片4.png

图片1.png

Материјали  

Материјал шкољке: 20 #, 304,316Л, 2205,2507.
Заптивка заптивке: силицијум, НБР, ПТФЕ
Материјали за вреће филтера: полиестер, ПП, ПА, ПТФЕ, стаклена влакна


Модел

Торба модел

Проток М3 / Х
М3 / Х

Висина шкољке
(ММ)

Укупна висина
(ММ)

Промјер шахта
(ММ)

Пречник торбе
(ММ)

Улаз излаз

СГД-ИИ-1

1

20

500

720

Φ204

Φ170

1 '' - 4 ''

СГД-ИИ-2

2

40

700

1070

Φ204

Φ170

1 '' - 4 ''

СГД-ИИ-3

3

6

350

430

Φ114

Φ97

3/4 '' - 2 ''

СГД-ИИ-4

4

12

500

580

Φ114

Φ97

3/4 '' - 2 ''


Апликација

产品说明模板 254114.png Аутомотиве

Филтрирање предобличног купатила, филтрација Е-Цоат-а, горњег слоја и прозирног слоја, прајмера, филтара прстенастих боја, делова за чишћење делова, честица за цртање, мазива, металних радних течности и филтера за унос пумпе.

产品 说明 模板 241660.пнг

Хемијски

Обнављање катализатора, уклањање скале цеви, полирање водених процесних течности, алкалије, киселине и растварача, филтрирање емулзија и дисперзија, уклањање гела од смола. Уклањање активног угљена или катализатора у финој хемијској индустрији представља типичан примјер захтевне примјене у процесу хемијске обраде. ИНОЦО филтер кесе испуњавају ове захтјеве за примјеном за високу ефикасност филтрирања заједно са дугим веком трајања и поузданошћу.

产品 说明 模板 242239.пнг

Електроника

Обрада ваљка и чипова, електронска купатила за етерирање, фото-хемијско полирање и филтрирање воде високе чистоће и префилтрирање различитих поступака мембранске филтрације ради побољшања њихове економичности. ИНОЦО филтер кесе показују потребну чистоћу, ефикасност и доследне перформансе.

产品 说明 模板 242670.пнг

Храна и пиће

Полирање филтрације вина, алкохолних пића и пива, уклањање честица из јестивих уља, уклањање угљеника из целулозе, уклањање муља у желатини, течни шећер, дебели сок, полирање кукурузног сирупа, прерада скроба, прерада млека и безалкохолна пића. Многе ИНОЦО филтер кесе су у складу са ФДА, па чак и са ЕЕЦ стандардима за обраду хране и могу задовољити јединствене и разноврсне захтеве ових апликација.

产品 说明 模板 243208.пнг

Обрада метала

Филтрирање хидрауличког уља, филтрација система за претреативу, рекуперацију племенитих метала, радне флуиде метала и једињења за цртање. Машине за чишћење делова користе наше филтер кесе за минимизирање остатка прљавштине на деловима.

产品 说明 模板 243559.пнг

Петрохемија

Филтрирање мазивних уља, додатака за гориво, побољшано уље за одвођење, филтрирање аминских раствора, филтрирање гликолних течности, процеси пречишћавања гаса, процеси дестилације и пуцања, подлошке за амине, офф-схоре филтарске станице, бушење уља и ињектирајуће течности.

产品 说明 模板 243963.пнг

Боја и лак

Одстрањивање агломерата, уклањање коагулата боје, филтрирање растварача, уклањање контаминаната за складиштење, линије за пуњење и линије за мешање боје, пречишћавање мономера.

产品 说明 模板 244272.пнг

Фармацеутски

Опоравак скупих активних састојака, обнову катализатора, пречишћавање и уклањање активног угљена, филтрирање желатина, хормони, екстракти витамина, полирање биљних смеша, уклањање протеина из плазме, филтрирање физиолошких раствора.

产品 说明 模板 244655.пнг

Смоле, пластике, мастила и премаза

Уљана и полимерна филтрација, дисперзије, полимеризацијске серије, смоле за конзерву у ланцима, мешање пластичних маса, штампарско мастило, обрада пластике, премази за папир, филтрацију течности са млаком млазом високе чистоће.

产品 说明 模板 245015.пнг

Третман водом

Филтрација бушотине за воду, постројења за пречишћавање воде, уклањање муља, уклањање скале цеви, уклањање пијеска и алги из морске воде, обнављање јонске измјене, уклањање калцијума, филтрирање хемикалија за пречишћавање воде, уклањање прашине из инсталација расхладног торња. Филтрација површинске воде је област која традиционално доминира филтрацијом кертриџа. Сада, висока ефикасност и дуг век трајања ИНОЦО филтера високих перформанси представљају исплативу алтернативу скупим картриџима.

 


Istraga