Санитарни течни филтери Мицрон филтер торба

Увођење филтера за санитарну течност Филтерна врећица серије ИНОЦО СГД-03 је први и једини тип за храну, пиће и фармацеутску индустрију. Ова филтер врећа се користи у филтрираној течности, која је директно или индиректно везана за прераду хране. Технички подаци ИНОЦО СГД-Г2 ...

Detalji o proizvodu

Увођење филтера за санитарну течност

Санитарни филтер филтер торба серије ИНОЦО СГД-03 је први и једини тип за прехрамбену, пиће и фармацеутску индустрију. Ова филтер врећа се користи у филтрираној течности, која је директно или индиректно везана за прераду хране.

Технички подаци

Санитарна филтер торба серије ИНОЦО СГД-Г2 је одобрена за примену у индустрији хране и пића. Материјал филтер кеса је у потпуности усклађен са захтевима прехрамбене индустрије, који не осигурава никакав проблем у примјени хране.
Влакно филтрацијског материјала није лако пасти, смањити утицај пада влакана на ефекат филтрирања.
Самостална потврда врећице филтера треће стране у складу је са захтевима ЕЦ и ФДА стандарда.
Вишеслојна филтер врећа, сва заварена конструкција елиминише цурење са иглице.
Праћење производње строго, избјећи секундарно загађење у производњи, складиштењу и преради.
Одвојено паковање, како би се спречило загађење приликом транспорта, складиштења и инсталације.
Специјални начини обраде и складиштења, како би се осигурало да се не загађују након паковања. Sanitary filter bag.jpg

Наше предности

а. Продужено искуство у производњи: специјализовани смо за аутоматско чишћење филтера, као што су филтер четкица, филтер за стругање, кућиште филтера од нерђајућег челика, филтер за повратну воду, кућиште филтера за кесе и филтер кућиште филтера са искуством од 10 година.

б. Комплетна производна постројења за филтер четки: поседовање прецизне радијалне машине за бушење, ваљка за савијање плоча, струг, машина за глодање глодалице, машина за бушење и глодање, машина за резање плазме ЦНЦ, аргентински арматурни заваривач са импулсним пулсним апаратом, поларна заштитна машина за заваривање инвертора, заваривање манипулатор, Цо2 плински заштићени апарат за заваривање, само-подесива полица за полуге, вожњу и друге напредне опреме.

ц. Тестна опрема за филтер за чишћење само за чишћење: рентгенски детектор, електрична хидрауличка испитна пумпа, машина за истезање и сл., Ако је потребно, рачун за опрему може се послати.

д. Наши техничари ће обављати редовно одржавање на овим машинама како би им гарантовали да раде добро.

е. Висококвалитетне сировине: углавном бирате сировине из велике фабрике челика, као што су ТПЦО, БАО СТЕЕЛ, СХА СТЕЕЛ, који су најбољи и највећи произвођач сировина у Кини.

ф. Строга физичка / хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.

г. Кратко време испоруке: Ако је више од 10 сетова, 50 дана. Такође имамо и неки филтер за чишћење само за чишћење стандардних димензија, ако вам требају 3-5 комада, ускоро можемо доставити.

х. Сигурно паковање: дрвени артикли могу се користити за поправку кућишта филтера од нехрђајућег челика, коначно бити упаковани у дрвене предмете који се извозе, ознака за отпрему ће се поставити изван случаја како би се назначиле информације о пошиљци примаоца.

и. Најбоља услуга после продаје: Преко 60% производа се продаје у југоисточној Азији, на Блиском истоку и Европи, а свим производима верују домаћи и страни купци.

Наш сервис

1. Ми пружамо бесплатну техничку услугу о филтеру четкица и проблемима са апликацијама.

2.Фрее он-сите тоуринг и уводјење наше фабрике.

3. Обезбедјујемо процес и валидацију процеса бесплатно.

4. Ми можемо гарантовати благовремену испоруку робе.

5. Затворите праћење свих налога од стране посебне особе и благовремено обавестите клијенте.

6. Све захтеве након продаје ће се реаговати у року од 24 сата.

图片1.png

Технолошка предност

1. Ми смо компанија усмерена на иновације, имамо 13 патената.

2. спремни смо да развијемо све нове материјале само ако је то потребно у апликацији.

3. Све наше иновације у технологији само за један циљ --- најбољи квалитет, чак и то значи веће трошкове и нижу стопу производње.

ФАК

1. Која је ваша минимална количина наруџбе, можете ли ми послати узорке?

О: Наша минимална количина је 1 сет, пошто је наш производ стројна опрема, тешко вам је послати узорке, међутим, можемо вам послати каталог, топло добродошлицу да посетите нашу компанију.

2. Након што поставимо наруџбину, да ли ћете сада уредити инсталацију машине?

О: Све машине ће бити тестиране пре него што су испоручене, тако да се скоро њих може директно користити, такође је лако инсталирати нашу машину, уколико вам је потребна помоћ нашим клијентима, бићемо задовољни организовањем инсталације, али све трошкове биће вам оптужени.

3. Да ли је ваша цена конкурентна?

О: Само машина добре квалитете коју испоручујемо. Сигурно ћемо вам дати најбољу фабричку цену засновану на врхунском производу и услугама.

4.Који су услови плаћања прихваћени?

А: Т / Т или Л / Ц или Вест Унион или Монеиграм или Паипал, други су добродошли.

5.Как је време испоруке филтера?

О: Уопштено, 35 дана након авансног плаћања, ако је ОЕМ, то ће бити 40-45 дана након аконтације, порт испоруке је Шангај.

6.Како је ваша роба квалитет?

О: Сарадјујемо са многим светским клијентима већ дуги низ година, на примјер, клијентима Цоноцо Пхиллипс, Схелл, Флуор, Синопец, ПетроЦхина, Самсунг инжењеринг, БАСФ, Баиер, Ворлипесонс итд.

Наши производи су добили добар одговор од наших купаца.


图片6.png


Istraga