Системи за пречишћавање уља за брзо отварање врећа

Увод у кућиште филтера за брзо отварање врећа Једноставно руковање, велика предност филтера врећа, погодна за примјену великог протока и честа замена технологије филтера, најприкладнији је филтер за производњу серије и филтрацију сигурности. Карактеристике 1.Мост једноставније ...

Detalji o proizvodu

Брзо отварање кућишта кућишта филтера  

Једноставна употреба, велика предност филтера врећа, погодна за примјену великог протока и честа замјена технологије филтера, најповољнији је филтер за производњу серије и филтрацију сигурности.

Карактеристике

1. Најједноставнији лак и безбедан оперативни систем за коришћење, скраћује време застоја до најкраће, повећава продуктивност и смањује оперативне трошкове.
Притворни прстен 2.Три точак како би се осигурао добар заптивач између филтера и филтер кеса, причвршћени алати чине рад врло лако.
3. Помоћни механизам за балансирање чини тежину крова лакшим као ништа, само са руком нежно гурањем и повлачењем, може се отворити кров или надоле.
4. Заптивка прстена О високог квалитета, осигурајте да је рад погодан и поуздан.
5.Сиде ин анд боттом оут дизајн обезбеђује да течност може бити у потпуности емисије, истовремено користећи тангентни извоз који ћете изабрати.
6.Стандард мод за 2 ~ 24 торбе (1 # и 2 # вреће), највећи број врећа је 40 врећа.


Water filter  housing.jpg

Технички подаци

Стандарди производње:

ГБ150 "ЦС", АСМЕ "У" печат.

Радни притисак:

0,6 МПа до 5,0 МПа.

Температура дизајна:

0 ~ 80 ℃.

Применљиви медиј:

вода, хемикалије, гас итд., укључујући запаљиве и експлозивне материје.

Напомена: Притисак и температура зависе од јачине филтер материјала и посебних услова, молимо вас да се консултујете са нама


Модел

Проток (м2 / ХФ)

Н1 / Н2

φД

Х1

Х2

Х3

Б

СГД-К-1

160

4 "

558

926

508

1727

400

СГД-К-2

200

5 "

608

930

508

1727

425

СГД-К-3

240

6 "

658

935

508

1727

450

СГД-К-4

320

8 "

758

1016

482

2032

525

СГД-К-5

400

10 "

958

1102

483

2266

600

СГД-К-6

480

10 "

1008

1102

483

2266

625


Апликација

产品 说明 模板 254114.пнг

Аутомотиве

Филтрирање предобличног купатила, филтрација Е-Цоат-а, горњег слоја и прозирног слоја, прајмера, филтара прстенастих боја, делова за чишћење делова, честица за цртање, мазива, металних радних течности и филтера за унос пумпе.

产品 说明 模板 254459.пнг

Хемијски

Обнављање катализатора, уклањање скале цеви, полирање водених процесних течности, алкалије, киселине и растварача, филтрирање емулзија и дисперзија, уклањање гела од смола. Уклањање активног угљена или катализатора у финој хемијској индустрији представља типичан примјер захтевне примјене у процесу хемијске обраде. ИНОЦО филтер кесе испуњавају ове захтјеве за примјеном за високу ефикасност филтрирања заједно са дугим веком трајања и поузданошћу.

产品 说明 模板 255038.пнг

Електроника

Обрада ваљка и чипова, електронска купатила за етерирање, фото-хемијско полирање и филтрирање воде високе чистоће и префилтрирање различитих поступака мембранске филтрације ради побољшања њихове економичности. ИНОЦО филтер кесе показују потребну чистоћу, ефикасност и доследне перформансе.

产品 说明 模板 255469.пнг

Храна и пиће

Полирање филтрације вина, алкохолних пића и пива, уклањање честица из јестивих уља, уклањање угљеника из целулозе, уклањање муља у желатини, течни шећер, дебели сок, полирање кукурузног сирупа, прерада скроба, прерада млека и безалкохолна пића. Многе ИНОЦО филтер кесе су у складу са ФДА, па чак и са ЕЕЦ стандардима за обраду хране и могу задовољити јединствене и разноврсне захтеве ових апликација.

产品 说明 模板 256007.пнг

Обрада метала

Филтрирање хидрауличког уља, филтрација система за претреативу, рекуперацију племенитих метала, радне флуиде метала и једињења за цртање. Машине за чишћење делова користе наше филтер кесе за минимизирање остатка прљавштине на деловима.

产品 说明 模板 256358.пнг

Петрохемија

Филтрирање мазивних уља, додатака за гориво, побољшано уље за одвођење, филтрирање аминских раствора, филтрирање гликолних течности, процесе пречишћавања гаса, процесе дестилације и пуцања, подлошке за амине, офф-схоре филтарске станице, бушење уља и ињектирајуће течности.

产品 说明 模板 256762.пнг

Боја и лак

Одстрањивање агломерата, уклањање коагулата боје, филтрирање растварача, уклањање контаминаната за складиштење, линије за пуњење и линије за мешање боје, пречишћавање мономера.

产品 说明 模板 257071.пнг

Фармацеутски

Опоравак скупих активних састојака, обнову катализатора, пречишћавање и уклањање активног угљена, филтрирање желатина, хормони, екстракти витамина, полирање биљних смеша, уклањање протеина из плазме, филтрирање физиолошких раствора.

产品 说明 模板 257454.пнг

Смоле, пластике, мастила и премаза

Уљана и полимерна филтрација, дисперзије, полимеризацијске серије, смоле за конзерву у ланцима, мешање пластичних маса, штампарско мастило, обрада пластике, премази за папир, филтрацију течности са млаком млазом високе чистоће.

产品 说明 模板 257814.пнг

Третман водом

Филтрација бушотине за воду, постројења за пречишћавање воде, уклањање муља, уклањање скале цеви, уклањање пијеска и алги из морске воде, обнављање јонске измјене, уклањање калцијума, филтрирање хемикалија за пречишћавање воде, уклањање прашине из инсталација расхладног торња. Филтрација површинске воде је област која традиционално доминира филтрацијом кертриџа. Сада, висока ефикасност и дуг век трајања ИНОЦО филтера високих перформанси представљају исплативу алтернативу скупим картриџима.

ФАК  

1. Да ли сте произвођач, трговачка компанија или трећа страна?
О: Ми смо произвођач, а ми смо изградили нашу компанију од 2007. године.
2. Где се налази ваша фабрика?
О: Наша фабричка адреса је: Но.58 Ронгкинг 3. пут, индустријски парк Фуронг, град Вуки, провинције Јиангсу, Кина.
3. Које је време испоруке ваше машине?
О: Уопште, време испоруке наше машине је око 30 дана, прилагођена машина ће се испоручивати као преговарање са нашим клијентима. 4.Када постављамо наруџбину, да ли ћете сада уредити 4.инсталацију машине?
О: Све машине ће бити тестиране пре него што су испоручене, тако да се скоро њих може директно користити, такође је лако инсталирати нашу машину, уколико вам је потребна помоћ нашим клијентима, бићемо задовољни организовањем инсталације, али све трошкове биће вам оптужени.
5.Како је ваш ниво цена?
О: Фабричка директна продаја, имамо читав производни процес рада од стандардних производа до ОЕМ делова.
6.Каква опрема имате за НДТ инспекцију?
О: Имамо ултразвучни детектор дефеката, ав минијатурни магнетни детектор јака, магнетни детектор и детектор пенетрације.


图片6.png

Istraga