Пластична торбица Филтер Филтер решења за филтер

Увођење кућишта пластичног филтера ИНОЦО СГД-П кућиште од пластике филтер је систем филтрације од 100% ПП материјала, а за ПП са одличном хемијском отпорношћу, може се наносити у пуно киселине и алкалних течности. Интегрисана каросерија, без шава, без мртвог угла. Тачна величина може ...

Detalji o proizvodu

Увођење кућишта пластичног филтера

Кућиште од пластике филтер ИНОЦО СГД-П је систем филтрације од 100% ПП материјала, а за ПП са одличном хемијском отпорношћу, може се применити у пуно киселинске и алкалне течности.

Интегрисана каросерија, без шава, без мртвог угла. Тачна величина може бити нека врста високо квалитетног и високо ефикасног филтера са економичним и практичним производима.


Спецификације

Тип: течност тече у страну и изађе са стране.

Дизајн притисак: 0.6Мпа

Температура дизајна: 80 ℃

Максимални проток: 25м3 / х

Капа филтера: затезана навојем

Дно филтера: фиксне ноге (3ком у уобичајеном)

Филтер торба: ПП материјал са свим врстама прецизности филтера

Тип улазног и излазног прикључка: прирубница од 2 "нити или 2"


图片3.png

Апликација

产品 说明 模板 254114.пнг

Аутомотиве

Филтрирање предобличног купатила, филтрација Е-Цоат-а, горњег слоја и прозирног слоја, прајмера, филтара прстенастих боја, делова за чишћење делова, честица за цртање, мазива, металних радних течности и филтера за унос пумпе.

产品 说明 模板 254459.пнг

Хемијски

Обнављање катализатора, уклањање скале цеви, полирање водених процесних течности, алкалије, киселине и растварача, филтрирање емулзија и дисперзија, уклањање гела од смола. Уклањање активног угљена или катализатора у финој хемијској индустрији представља типичан примјер захтевне примјене у процесу хемијске обраде. ИНОЦО филтер кесе испуњавају ове захтјеве за примјеном за високу ефикасност филтрирања заједно са дугим веком трајања и поузданошћу.

产品 说明 模板 255038.пнг

Електроника

Обрада ваљка и чипова, електронска купатила за етерирање, фото-хемијско полирање и филтрирање воде са високом температуром и префилтрирање различитих мембранских филтрацијских процеса како би се побољшала њихова трошковна ефикасност. ИНОЦО филтер кесе показују потребну чистоћу, ефикасност и доследне перформансе.

产品 说明 模板 255469.пнг

Храна и пиће

Полирање филтрације вина, алкохолних пића и пива, уклањање честица из јестивих уља, уклањање угљеника из целулозе, уклањање муља у желатини, течни шећер, дебели сок, полирање кукурузног сирупа, прерада скроба, прерада млека и безалкохолна пића. Многе ИНОЦО филтер кесе су у складу са ФДА, па чак и са ЕЕЦ стандардима за обраду хране и могу задовољити јединствене и разноврсне захтеве ових апликација.

产品 说明 模板 256007.пнг

Обрада метала

Филтрирање хидрауличког уља, филтрација система за претреативу, рекуперацију племенитих метала, радне флуиде метала и једињења за цртање. Машине за чишћење делова користе наше филтер кесе за минимизирање остатка прљавштине на деловима.

产品 说明 模板 256358.пнг

Петрохемија

Филтрирање мазивних уља, додатака за гориво, побољшано уље за одвођење, филтрирање аминских раствора, филтрирање гликолних течности, процесе пречишћавања гаса, процесе дестилације и пуцања, подлошке за амине, офф-схоре филтарске станице, бушење уља и ињектирајуће течности.

产品 说明 模板 256762.пнг

Боја и лак

Одстрањивање агломерата, уклањање коагулата боје, филтрирање растварача, уклањање контаминаната за складиштење, линије за пуњење и линије за мешање боје, пречишћавање мономера.

产品 说明 模板 257071.пнг

Фармацеутски

Опоравак скупих активних састојака, обнову катализатора, пречишћавање и уклањање активног угљена, филтрирање желатина, хормони, екстракти витамина, полирање биљних смеша, уклањање протеина из плазме, филтрирање физиолошких раствора.

产品 说明 模板 257454.пнг

Смоле, пластике, мастила и премаза

Уљана и полимерна филтрација, дисперзије, полимеризацијске серије, смоле за конзерву у ланцима, мешање пластичних маса, штампарско мастило, обрада пластике, премази за папир, филтрацију течности са млаком млазом високе чистоће.

产品 说明 模板 257814.пнг

Третман водом

Филтрација бушотине за воду, постројења за пречишћавање воде, уклањање муља, уклањање скале цеви, уклањање пијеска и алги из морске воде, обнављање јонске измјене, уклањање калцијума, филтрирање хемикалија за пречишћавање воде, уклањање прашине из инсталација расхладног торња. Филтрација површинске воде је област која традиционално доминира филтрацијом кертриџа. Сада, висока ефикасност и дуг век трајања ИНОЦО филтера високих перформанси представљају исплативу алтернативу скупим картриџима.  Наше предности

а. Продужено искуство у производњи: специјализовани смо за аутоматско чишћење филтера, као што су филтер четкица, филтер за стругање, кућиште филтера од нерђајућег челика, филтер за повратну воду, кућиште филтера за кесе и филтер кућиште филтера са искуством од 10 година. Наше предности

б. Комплетна производна постројења за филтер четки: поседовање прецизне радијалне машине за бушење, ваљка за савијање плоча, струг, машина за глодање глодалице, машина за бушење и глодање, машина за резање плазме ЦНЦ, аргентински арматурни заваривач са импулсним пулсним апаратом, поларна заштитна машина за заваривање инвертора, заваривање манипулатор, Цо2 плински заштићени апарат за заваривање, само-подесива полица за полуге, вожњу и друге напредне опреме.

ц. Тестна опрема за филтер за чишћење само за чишћење: рентгенски детектор, електрична хидрауличка испитна пумпа, машина за истезање и сл., Ако је потребно, рачун за опрему може се послати.

д. Наши техничари ће обављати редовно одржавање на овим машинама како би им гарантовали да раде добро.

е. Висококвалитетне сировине: углавном бирате сировине из велике фабрике челика, као што су ТПЦО, БАО СТЕЕЛ, СХА СТЕЕЛ, који су најбољи и највећи произвођач сировина у Кини.

ф. Строга физичка / хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.

г. Кратко време испоруке: Ако је више од 10 сетова, 50 дана. Такође имамо и неки филтер за чишћење само за чишћење стандардних димензија, ако вам требају 3-5 комада, ускоро можемо доставити.

х. Сигурно паковање: дрвени артикли могу се користити за поправку кућишта филтера од нехрђајућег челика, коначно бити упаковани у дрвене предмете који се извозе, ознака за отпрему ће се поставити изван случаја како би се назначиле информације о пошиљци примаоца.

и. Најбоља услуга после продаје: Преко 60% производа се продаје у југоисточној Азији, на Блиском истоку и Европи, а свим производима верују домаћи и страни купци.


图片4.png

ФАК

1. Да ли сте произвођач, трговачка компанија или трећа страна?

О: Ми смо произвођач, а ми смо изградили нашу компанију од 2007. године.

2. Који ниво квалитета су ваши производи?

О: Имамо цертификат ЦЕ, ИСО, СГС, ТУВ, Росх, АСМЕ до сада.

3. Које је време испоруке ваше машине?

О: Уопште, време испоруке наше машине је око 30 дана, прилагођена машина ће се испоручивати као преговарање са нашим клијентима.

4. Што се тиче накнадне продаје, како можете решити проблеме који су се десили у вашој земљи у иностранству?

О: Гаранција на нашу машину обично је 12 месеци, у овом периоду, одмах ћемо организовати међународну експрес, како би били сигурни да ће замењиви дијелови бити испоручени што је пре могуће.

Гаранција квалитета: 12 месеци након операције, али не више од 18 месеци након што је опрема испоручена (гаранција не укључује потрошне делове).

5.вхи ус цхоосе ус?

О: Ми смо једна од високотехнолошких предузећа, ААА уговор и поуздана предузећа, ААА Тецхнологи Цонсултинг Фирма. Ми смо произвођач добили сертификат ИСО9001.

6.Како је ваш ниво цена?

О: Фабричка директна продаја, имамо читав производни процес рада од стандардних производа до ОЕМ делова.


Istraga