Системи за филтрирање течности

1. Системи за флуидно филтрирање Увод Најчешће се користи за филтрацију течности, може уклонити честице различите величине од течности, како би се постигла филтрирање, пречишћавање, сепарација, опоравак. Састоји се из три дела: кућиште торбе, корпа и филтер ...

Detalji o proizvodu

1. Увод у систем флуидних филтрирања

Она се широко користи за филтрацију течности, може уклонити честице различите величине од течности, како би се постигла филтрирање, пречишћавање, сепарација, за опоравак. Састоји се из три дела: кућиште торбе, подножје и филтер торбе. до брзине протока, можете користити више врећа у кућишту торбе. Прво, течност улази у кућиште од улазног мјеста, који се може поставити у страну или на врху, а затим прелијете у филтер врећу која се причврсти кошом. Због ударног притиска течности, торба ће се продужити, а течност се равномерно филтрира кроз врећу и излази из излазне цијеви. Замућења су заробљене у врећици, процес филтрације је комплетан. Када замијените или очистите врећу, једноставно отпустите вијак, окретни ручни точак подиже поклопац и узмите торбу.

имаге001

 

2.Продуцт Детаил

Оригинал: Јиангсу, Кина

Сертификација: ИСО9001, ИСО14001, Цена: обавезан

Материјал: Алуминијум

Рок отплате: ТТ, ЛЦ

Датум испоруке: обавезан

Паковање: извозни стандард

Тржиште: Блиски исток / Африка / Азија / Јужна Америка / Европа / Северна Америка

Гаранција: 1 година

МОК: 100 сет

3. Наше предности

а. Продужено искуство у производњи: Специјализовани смо за индустрију пречишћавања ваздуха већ више од 10 година, АХУ предфилтер можемо оптимизирати дизајн ваздуха, прилагођавање величине клима уређаја, филтрирати ефикасност, параметре детекције протока ваздуха како би осигурали да купци .

б. Висок квалитет сировина: Имамо квалификован систем сертификовања добављача, придружили смо се Д & Б с ДУНС регистрирани "

ц. Строга физичка / хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.

4.ФАК

1. Које је време испоруке ваше машине?

О: Уопште, време испоруке наше машине је око 30 дана, прилагођена машина ће се испоручивати као преговарање са нашим клијентима.

2. Да ли се машина може прилагодити нашој потреби, као што је наш лого?

О: Сигурно наша машина може бити прилагођена вашој потреби, такође је доступан и ваш лого.

3. Како ће се транспортни период потрајати дуго, како се уверите да машина неће бити прекинута?

О: Наша машина је умотана у филм, како би се машина сигурно испоручила нашем купцу, користићемо челичну жицу да поправимо машину са контејнером.

4. Да ли могу знати која ће плаћања бити прихваћена од стране ваше компаније?

О: До 100% Т / Т до испоруке, а 30% депозит који плаћа Т / Т, балансиран од стране Л / Ц доступан је.

имаге003Istraga