Инлине Статиц Микер

1.Инлине статички миксер Увод Погодан је за мешање текућег и течног течаја високог вискозитета, процес мешања реакције или стварање апсорпције полимерне течности, реакционе смеше, процеса или производње реакционог поступка полимерне течности, посебно за брзину протока великог капацитета. .

Detalji o proizvodu

1.Инлине статички миксер Увод

Погодно је за мешање текућег и течног течаја високог вискозитета, процес мешања реакција или стварање апсорпције полимерне течности, реакциона смеша, поступак или поступак реакције процеса полимерне течности, посебно за брзину протока великог капацитета.

image001


2.Технички параметри

Подаци механичког дизајна

Статички миксер опсег снабдевања

Кућиште и елемент мешања

Пречник цеви

Крај веза

АСМЕ 16.5 класа 150

Температура дизајна (° Ц)


Апликација

█ Погодан је за вискозност ≤ 104 ЦП.

█ Састоји се од много Кс-цросс јединица и формира се у структуру Кс типа.

Наше предности

а. Висококвалитетне сировине: углавном бирате сировине из велике фабрике челика, као што су ТПЦО, БАО СТЕЕЛ, СХА СТЕЕЛ, који су најбољи и највећи произвођач сировина у Кини.

б. Строга физичка / хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.


ФАК

1. Како ће се транспортни период потрајати дуго, како можете осигурати да се машина неће сломити?

О: Наша машина је умотана у филм, како би се машина сигурно испоручила нашем купцу, користићемо челичну жицу да поправимо машину са контејнером.

2. Какво је време испоруке филтера?

О: Уопштено, 35 дана након авансног плаћања, ако је ОЕМ, то ће бити 40-45 дана након аконтације, порт испоруке је Шангај.

image003


Istraga