Филтар филтера воде за врећу филтера

Уградња кућишта филтера торбице Торба са филтером од нехрђајућег челика типа Хооп је погодна за ниске услове прања, што је економски избор, ова врста филтера је опремљена са прикључком вентила и манометра. Може се изабрати филтер величине 1 # и величине 2 #. Карактеристике 1.Мануал опен, В ...

Detalji o proizvodu

Увод у кућиште филтера торбе  

Филтер за вреће од нерђајућег челика типа "Хооп" је погодан за ниске услове прања, што је економски избор, ова врста филтера је опремљена са прикључком вентила и манометра. Може се изабрати филтер величине 1 # и величине 2 #.

Карактеристике

1.Мануал опен, В тип обруча, нема потребе за алатима.
2.Четири врсте филтера за референцу: величина 1, величина 2, величина 3 и величина 4.
3.карбонски челик, нерђајући челик 304, 316Л је опционо.
4. Полирање или пражњење песка, унутрашња површина се лако чисти.
5.Санитарно полирање може задовољити строге захтеве купаца.
6.Стандард врећица типа интерфејса, различити облик инсталације.
7. Кључни вијак са отвореним прстеном је једноставан за отварање и затварање.
8.Инсталацијски простор може се брзо прилагодити према захтевима локације.

图片4.png

Технички подаци  

Дизајн и производни стандард: ХГ21637-91 или АСМЕ ВИИИ
Норма прирубнице: ХГ, ГБ, АНСИ, ЈИС, ДИН.
Материјал: СС304, СС316Л
Радни притисак: 0,3 ~ 0,8 МПа
Тип везе: Навој, обруч, прирубница.
Величина улаза и излаза: 1-2 ".
Величина одвода: 1/4 ".
Филтер торба модел: 1 #, 2 #
Тачност филтрирања: 0.5ум-800ум.
Дизајн притисак: 1,0Мпа.
Температура дизајна: 80 ℃.
Површинска обрада: пескирање, полирање унутрашњом или спољашњом површином.

Избор модела  

water bag filter.jpg 


Модел бр

СГД-И-1

СГД-И-2

СГД-И-3

СГД-И-4

Капацитет (м3 / х)

20

40

6

12

Површина филтра (м2)

0.25

0.5

0.09

0.16

Примијењено стање

Мак.6 бар / 80 ℃ односно 10бар / 30 ℃

Мак.9 бар / 80 ℃ односно 10бар / 30 ℃

Запремина филтера (литар)

15.5

27

3

4.5

Висина уградње (мм)

Приближно 980

Аппрок.1810

Приближно.590

Аппрок.900

Маса филтера (кг)

Приближно 12

Приближно 17

Приближно 5

Приближно 6

Величина прикључка (улаз и излаз)

ДН50; 2 "БСП навој

ДН32; 1 1/2 "БСП навој


Апликација  

产品 说明 模板 254114.пнг

Аутомотиве

Филтрирање предобличног купатила, филтрација Е-Цоат-а, горњег слоја и прозирног слоја, прајмера, филтара прстенастих боја, делова за чишћење делова, честица за цртање, мазива, металних радних течности и филтера за унос пумпе.

产品 说明 模板 254459.пнг

Хемијски

Обнављање катализатора, уклањање скале цеви, полирање водених процесних течности, алкалије, киселине и растварача, филтрирање емулзија и дисперзија, уклањање гела од смола. Уклањање активног угљена или катализатора у финој хемијској индустрији представља типичан примјер захтевне примјене у процесу хемијске обраде. ИНОЦО филтер кесе испуњавају ове захтјеве за примјеном за високу ефикасност филтрирања заједно са дугим веком трајања и поузданошћу.

产品 说明 模板 255038.пнг

Електроника

Обрада ваљка и чипова, електронска купатила за етерирање, фото-хемијско полирање и филтрирање воде са високом температуром и префилтрирање различитих мембранских филтрацијских процеса како би се побољшала њихова трошковна ефикасност. ИНОЦО филтер кесе показују потребну чистоћу, ефикасност и доследне перформансе.

产品 说明 模板 255469.пнг

Храна и пиће

Полирање филтрације вина, алкохолних пића и пива, уклањање честица из јестивих уља, уклањање угљеника из целулозе, уклањање муља у желатини, течни шећер, дебели сок, полирање кукурузног сирупа, прерада скроба, прерада млека и безалкохолна пића. Многе ИНОЦО филтер кесе су у складу са ФДА, па чак и са ЕЕЦ стандардима за обраду хране и могу задовољити јединствене и разноврсне захтеве ових апликација.

产品 说明 模板 256007.пнг

Обрада метала

Филтрирање хидрауличког уља, филтрација система за претреативу, рекуперацију племенитих метала, радне флуиде метала и једињења за цртање. Машине за чишћење делова користе наше филтер кесе за минимизирање остатка прљавштине на деловима.

产品 说明 模板 256358.пнг

Петрохемија

Филтрирање мазивних уља, додатака за гориво, побољшано уље за одвођење, филтрирање аминских раствора, филтрирање гликолних течности, процесе пречишћавања гаса, процесе дестилације и пуцања, подлошке за амине, офф-схоре филтарске станице, бушење уља и ињектирајуће течности.

产品 说明 模板 256762.пнг

Боја и лак

Одстрањивање агломерата, уклањање коагулата боје, филтрирање растварача, уклањање контаминаната за складиштење, линије за пуњење и линије за мешање боје, пречишћавање мономера.

产品 说明 模板 257071.пнг

Фармацеутски

Опоравак скупих активних састојака, обнову катализатора, пречишћавање и уклањање активног угљена, филтрирање желатина, хормони, екстракти витамина, полирање биљних смеша, уклањање протеина из плазме, филтрирање физиолошких раствора.

产品 说明 模板 257454.пнг

Смоле, пластике, мастила и премаза

Уљана и полимерна филтрација, дисперзије, полимеризацијске серије, смоле за конзерву у ланцима, мешање пластичних маса, штампарско мастило, обрада пластике, премази за папир, филтрацију течности са млаком млазом високе чистоће.

产品 说明 模板 257814.пнг

Третман водом

Филтрација бушотине за воду, постројења за пречишћавање воде, уклањање муља, уклањање скале цеви, уклањање пијеска и алги из морске воде, обнављање јонске измјене, уклањање калцијума, филтрирање хемикалија за пречишћавање воде, уклањање прашине из инсталација расхладног торња. Филтрација површинске воде је област која традиционално доминира филтрацијом кертриџа. Сада, висока ефикасност и дуг век трајања ИНОЦО филтера високих перформанси представљају исплативу алтернативу скупим картриџима.


Преломници компаније

1996 Вуки Аоцхи Филтратион Екуипмент Цо, Лтд је основан у Вуки и постао прва компанија која производи ОЕМ производе за страног предузећа у Вуки.
2007 Вуки Аоцхи реструктуриран и ИНТ је успостављен који је фокус
о производњи и продаји филтера и филтера.
2011 Основана фабрика Нантонг производне базе филтер елемента.
2012 Основана фабрика Фуронг, за пројектовање и израду аутоматског система филтрације.  
2014 Реструктуирано Гуангзхоу дингсуо, основана ИНТ анти-цорросион опрема цорп.


图片6.png

Istraga