Аутоматски Филтер за свеће филтере

Ц андле филтер (Модел: ИНОЦО-ДС-А7) Увод Филтар свећа, као и сви филтри под притиском, могу се видети у процесним водовима којима се рукује титанов диоксид, димни гас, разблажење сланог раствора, црвено блато, порцелан глине, фине хемикалије и многе друге апликације које захтевају ефикасно колач од ниског влаге ...

Detalji o proizvodu

Ц андле филтер (Модел: ИНОЦО-ДС-А7) увод  

Филтар свећа, као и сви филтери притиска, могу се видети у процесним линијама које управљају титановим диоксидом, димним гасом, разблажењем слане боје, црвеним муљем, порцеланом, фином хемикалијом и многим другим апликацијама које захтевају ефикасну филтрацију ситног влаге или висок степен полирања .Свечни филтери се такође користе за згушњавање како би се произвело концентрисано млијечно млијечиво делимичним уклањањем течне фазе као филтрата. Овај начин рада је могућ јер филтери свећа могу радити у врло кратком циклусу, узимајући у обзир високе стопе филтрације, док су колачи и даље тањи. Једна од карактеристика филтера свећа када се користи за згушњавање је њихов јасан филтрат, с обзиром да загађивачи гравитације, аналогно, производе преливове који увек садрже одређену количину финих суспендованих чврстих твари.

Принцип рада

Током филтрације, која се одвија у посуди под притиском, течност се притиска споља преко филтер филма. Чврста веза на својој површини и формира униформни колач. Торта остаје на елементима филтера захваљујући њиховом конкавно-конвексном профилу и непрекидно одржаваној диференцији притиска преко њих. Када се искључи притисак на постављени вентил, улазни и излазни вентил. Стиснути ваздух улази у филтер и осуши филтарску торту, у процесу пратње, честица ће бити уклоњена, а филтер може бити регенерисан.

Још једна карактеристика филтера за свеће је цилиндрични облик елемената који задржавају формирани колач. Овај облик, насупрот Плате, Леаф или Филтерпрессес, повећава површину филтрације пошто колачи расту дебље и компензују до неке мере смањењу брзина филтрације.

Цандле филтери су врло погодни за руковање запаљивим, токсичним и корозивним материјалима, будући да су аутоклавирани и дизајнирани за опасна средина када су потребни високи притисак и сигуран рад. Исто тако, могу бити лако подметнути за апликације кад год треба да се сачувају вруће или хладне температуре. Ове карактеристике нису могуће на Филтерпрессес-овима којима је потребно отварање плоча у атмосферу од стране једног да би се омогућило испуштање колача на крају сваког циклуса.

Цандле филтери су доступни у свим димензијама, а већи типови могу имати површину од 200 м2 и садрже 250 или више филтрираних елемената уграђених у посуде пречника 2,5 до 3,0 м. Опсег радног притиска је прилично широк, али већина филтера за свеће ради под притиском од 6 бара. Може се користити филтер од 1 микрона за филтер свеће.

Предности

■ Одлично пражњење колача.

■ лако се прилагођава згушњавању густине.

■ Минимални простор.

■ Механички једноставан јер нема сложених заптивних жлезда или лежајева.

■ Мокро и суво пражњење

■ Филтриране чврсте супстанце се одводе и испражњавају гасним ударцем, филтерна торта се може користити за реакцију.

■ Континуирано згушњавање

■ Овај филтер омогућава континуалну филтрацију без прекида протока; чврста супстанца се испразни натраг у течност и испарава у облику густине, овај поступак филтрације се углавном односи на процесе у којима је потребан опасни ток.

■ Дизајн филтера свећа, који је дизајниран да одговара високом производном стандарду фармацеутске и биотехнолошке индустрије. Површинска обрада и дизајн унутрашњих делова омогућавају ефикасно чишћење свих делова који су у контакту са производом.

Овај филтер систем је успешно примењен у овим областима.

■ Титанов диоксид ■ Уклањање катализатора
■ Тренутна табла ■ Фосфатирање
■ вискозна влакна ■ Активни угљен
■ Производња никла ■ Производња зеолита
■ Горива гасова десулфуризација ■ Производња јестивог уља
■ Обрада отпадних вода ■ Производња хлор алкалија
■ Смола ■ Полиол
■ Производња ПВЦ-а

■ Гасна десулфуризација


После распродаја

Иноцо пружа висококвалитетну, специјализовану и временску услугу. Ми можемо пружити све техничке податке потребан пројекат, цртање, инструкције производа, напредак производње и ИТП.

ФАК

1. Да ли сте произвођач, трговачка компанија или трећа страна?

О: Ми смо произвођач, а ми смо изградили нашу компанију од 2007. године.

2. Која је ваша минимална количина наруџбе, можете ли ми послати узорке?

О: Наша минимална количина је 1 сет, пошто је наш производ стројна опрема, тешко вам је послати узорке, међутим, можемо вам послати каталог, топло добродошлицу да посетите нашу компанију.

3. Који ниво квалитета су ваши производи?

О: Имамо цертификат ЦЕ, ИСО, СГС, ТУВ, Росх, АСМЕ до сада.

4. Како ће се транспортни период потрајати дуго, како можете осигурати да машина неће бити прекинута?

О: Наша машина је умотана у филм, како би се машина сигурно испоручила нашем купцу, користићемо челичну жицу да поправимо машину са контејнером.

5. Након што наручимо, да ли ћете сада уредити инсталацију машине?

О: Све машине ће бити тестиране пре него што су испоручене, тако да се скоро њих може директно користити, такође је лако инсталирати нашу машину, уколико вам је потребна помоћ нашим клијентима, бићемо задовољни организовањем инсталације, али све трошкове биће вам оптужени.

6. Како могу добити накнадни сервис?

О: Ми ћемо вам послати резервне дијелове бесплатним ако нас проблеми проузрокују. Ако су то проблеми сачињени од мушкараца, ми такође пошаљемо резервне делове, иако се наплаћује. Било који проблем, можете нас директно назвати.


图片 7.пнг

Istraga