Potpuno automatsko filtriranje

1. Potpuno automatsko uvođenje filtracije Potpuno automatsko filtriranje je pogodno za filtere s 1 '' - 36 '' cjevovodom koje možete izabrati, s prednostima kontinuiranog protoka fluida, sigurnog rada, jednostavnog održavanja, XF serija samočišćenja filtera se široko koristi u svim industrijama area.XF-X05 ...

Detalji o proizvodu

1. Potpuno automatsko uvođenje filtracije

Potpuno automatska filtracija je pogodna za filtere s 1 '' - 36 '' cjevovodom koje možete izabrati, s prednostima kontinuiranog protoka fluida, sigurnim radom jednostavnog održavanja, XF serija samočišćenja filtera se naširoko koristi u svim industrijskim područjima. četkasti filter za čišćenje je sa visokim performansama filtracije u uvjetima filtriranja istaloženih krutina, tekućina teče u stranu i van sa strane, što je učinkovitije u procesu filtracije.

image001


2.Radni princip

Proces čišćenja se vrši pomoću sisaljke, vrši spiralno skeniranje i apsorbuje nečistoću na površini mreže i ispušta se kroz ispusni ventil, skener se pokreće dvosmjernim rotiranjem elektromotora kroz vijak.

Otvaranje ventila za ispuštanje se kontroliše pomoću dvosmjernog trosmjernog elektromagnetskog ventila, cijeli proces traje oko 35 sekundi, u ovom procesu održava kontinuirani protok.

Voda teče kroz ulazni otvor filtera i teče izvana prema unutra prema krupnoj mreži, a zatim teče kroz finu mrežu izvana iznutra, nečistoća će biti presrećena finom mrežom u ovom procesu i tako formirajući neki gubitak pritiska, gruba mreža je dizajnirana tako da zaštitite čistu opremu i izbjegavajte oštećenje velikih čestica tako da nije za filtriranje.


3.FAQ

a. Mogu li znati koju uplatu će prihvatiti vaša kompanija?

A: Do sada 100% T / T prije otpreme, i 30% depozita plaćeni od strane T / T, uravnoteženi plaćeni L / C su dostupni.

b. O nakon-prodaja usluga, kako možete riješiti probleme nastale u inozemstvo kupca na vrijeme?

A: Jamstvo našeg stroja je obično 12 mjeseci, u ovom periodu, mi ćemo organizirati međunarodni ekspres odmah, kako bi bili sigurni da će zamjenski dijelovi biti isporučeni što je prije moguće.

Garancija kvaliteta: 12 mjeseci nakon što je oprema puštena u rad, ali ne više od 18 mjeseci nakon isporuke opreme (garancija ne uključuje dijelove za potrošnju).

c. Nakon naručivanja, da li ćete sada organizovati instalaciju mašine?

A: Sve mašine će biti testirane i prije isporučene, tako da se gotovo od njih može koristiti izravno, ai naša mašina se lako instalira, ako kupac treba našu pomoć, bit će nam drago da uredimo instalaciju, ali sve troškove. će biti naplaćeni.

1

2

3


Istraga